K.Barcz Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 W roku 1969 reżyser Guy Hamilton nakręcił słynna BOB jak wiadomo zabrakło latającego sprzętu w postaci Hurricane-ów. Użyto w słynnej scenie z Polskim Dywizjonem 303 Ha-1112 pomalowanych na barwy o literach MI. Ze zdjęć tego okresu wynika, że było kilka lotów w tych barwach naszych "Mesohurricanów" i to mocno eksploatowanych, więc doszedłem do wniosku, że kilka scen po prostu wycięto. Oto efekt mojej pracy. Za zdjęcia dziękuje portalowi Odkrywca, który natchnął mnie to tego projektu. Scena grupowa patrz druga trójka dziwne jakieś jak na hurricane a tu MI-T w całej okazałości, ale brudas i mój pomysł na niego i scena wycięta z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Piękna scena. Jeszcze ciekawszy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Oryginalnie, tak sam model jak i podejście do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Wielkie brawa za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 A najlepsze, że role Messerów "grały" te same samoloty, tylko inaczej pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Polscy piloci w grobach się chyba po przewracali . Gratuluję wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Wielki plus za inwencję i chęć wykonania czegoś tak oryginalnego i ciekawego Rzadko się coś takiego widuje, a szkoda! Wykonanie samego samolotu bardzo dobre, aczkolwiek nad figurkami trzeba by było jeszcze popracować gdyż poziomem wykonania odbiegają nieco od reszty. Wyszedł Ci naprawdę fajny projekt i mam nadzieję, że kiedyś wykonasz jeszcze coś podobnego! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Super pomysł i wykonanie. Gratuliren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi