MWALLO Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Model na szybko 3 dni roboty po 5 godzin dziennie (samo malowanie) wyszedł tak: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Zrób mu jakieś zbliżenia (silnik, kabina itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Cześć, W piętnaście godzin go tak wymalowałeś?? Ja bym w tym czasie dobrze farb nie wymieszał Jak na tak krótki czas, osiągnąłeś super rezultat. Pozdrawiam, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2011 Jak pisałem model zrobiłem "na szybko" typowo do sprzedaży co by nie "zagracał" półek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 bardzo ładny. to Rita Hayworth czy Marlena Dietrich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Zawsze podziwiam modelarzy, którzy w tak krótkim czasie potrafią tworzyć malarskie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Podziw. Tyle czasu to ja chyba spędzam na myciu aero . Łańcuch to RB Model? Jak tak to jaki numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzgwrzd Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Gąski do tego Mercedesa dokupione metalowe lub z jakiegoś innego zestawu plastikowe czy te które były w pudełku ? I trudno wogóle było je zrobić ? To jest model Zvezdy jak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Te napisy kreda to twój znak firmowy? Swoją droga czym je robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Przyjemny dla oka. Szczególnie "paka" robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Niceee bardzo fajnie wygląda paka, a co ja gadam cały model jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi