Sokół Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Muszę to zobaczyć w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 Muszę to zobaczyć w realu Zobaczysz, niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Oto jest ONA !!! Teraz już robota pójdzie jak po masełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Oto jest ONA !!! No, no, ładna ci ona jest Teraz robota będzie się prawie sama robić Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Teraz robota będzie się prawie sama robić Pozdrawiam Jacek Hehe, sama to nie, ale prosto będzie, ręcznie trza było sie nagimnastykować co by zrobić np. rowek pod spaw ! Działamy, działamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Jakieś tam próbne odlewy, powoli robię formy do pozostałych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Piękną robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Ładne Z niecierpliwością czekam na resztę Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 29 Lipca 2011 Autor Share Napisano 29 Lipca 2011 Dobra, zaczynam kompletować części, jeszcze jakieś tam ,,gumy dochodzą ,, więc jutro dalsze odlewy. Kadłub już poskładałem, cholipa - szkoda go zamykać taki pusty ale trudno , na razie nic nie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Cały czas podglądam. Nieźle ci to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Gdy nie można znaleźć słów pozostaje tylko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Ciąg dalszy, tym razem poskładałem kilka elementów , jest kilka baboli ale to w końcu model prototypowy i nie będę się nad nim znęcał-do poprawki osłony wlotów powietrza do przedziału silnika- są za wąskie Kilka fotek z dzisiejszych prac : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Jak napisałeś w podpisie -sztuką jest zbudować model od podstaw . Bardzo dobrze tę sztukę opanowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Hehe, to mój pierwszy model czołgu od podstaw i to w takiej skali, jeszcze niedawno robiłem inne modele ale to już historia. ps. wieża się odlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Witam. Widzę że Panzer nabiera coraz ładniejszych kształtów. No i odlewy fajnie Ci wychodzą. Mam nadzieje że jak wrócę za tydzień to obejrzę już sobie odlewy wieży Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Świetnie się prezentuje. Piękny detal. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Pierwszy odlew wieży(troche nie udany, ale pierwsze zawsze są do kitu ) również małe przymiarki jarzma do wieży ps Reggy-podglądam twojego Tigera, świetna robota!!! tak jak i pozostałe Twoje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Dokleiłem kilka drobiazgów, wieża dojrzała już do obróbki więc bedziem ją obrabiać Jest sklejona z podstawą i poszpachlowana. Teraz odlewają się pozostałe kółka a w między czasie tylnie błotniki będę kleił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Całość świetna, choć wieża wygląda strasznie mała przy kadłubie i kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Kto jest za tym żeby Rabotnik rozpoczął produkcję róznych modeli w różnych skalach??? Myślę że klientów na jego produkty by nie zabrakło . Dla mnie po prostu kosmos ten Niemiaszek, genialna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Dlaczego nie. Patrząc na to wydaje mi się, że jest to chyba najlepiej spasowany model na rynku. Ja pracuję w 1/35 to tak na wypadek jakby Rabotnik otwierał firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Hola Panowie, zbudować model a otworzyć firmę to dwie różne rzeczy, pamiętajcie w jakim kraju żyjecie, tu się nie da tak od razu otworzyć produkcji. Jak już się przebrnie przez ,,otwarcie firmy,, to pozostaje zdobycie pieniędzy na urządzenia które u nas kosztują 5-6 razy więcej niż gdzie indziej(jak się sprowadzi z gdzie indziej to cło wyrówna cenę do naszej ). Jak już kupi się maszyny i rozpocznie produkcję to przyjdzie US i rzuci tobą o ścianę że długo się nie pozbierasz, ot taka ,,promocja,, drobnej przedsiębiorczości, mając firmę musisz z państwem i nie masz czasu na modele i produkcję. Może się do kogoś przykleję kto ma już firmę, na razie jednak coś tam sobie pobuduję ,może czasy się zmienią na lepsze choć od 20 lat nie widać szans na zmiany. Sory za offtop i to we własnym temacie, wracam do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Troszkę wczoraj i dziś podłubałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Jest tak dobry, że na pierwszym zdjęciu to myślałem że to grafika komputerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi