Konrad C Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Witam! Model skończony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Łał... Fajny model. Ciekawie przybrudzony. Ogólnie Wysoki poziom (któremu chciałbym chociaż dorównać). Chylę czoła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Jak pisałem na warsztacie, super wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Ale jest jeden zgrzyt... Dałeś d... jak młody harcerz na warcie!. Czołg w twoim wydaniu daleko by nie pojechał, lub zapalił by się żywym ogniem, zabijając całą załogę, chyba że wcześniej by uciekła.... To w czerwonym kółku to wydech i jako taki zasadniczo nie może być zakryty bambetlami itp.. Crusadery jedynie co woziły na zadku to dodarkowy zbiornik paliwa na wysięgnikach i nic poza tym........ Jak się da to zdejmij te graty, bo tak to chyba nie może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 W końcu wiem gdzie jest wydech... Tylko dlaczego nie pokazałeś tego na warsztacie? Niestety graty lepione na CA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Przepraszam, ale nie zwróciłem na to uwagi. Dopiero teraz jak oglądałem finał to coś mi nie pasowało. No i w końcu się dopatrzyłem. Jeszcze raz sorry.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Przepraszam, ale nie zwróciłem na to uwagi. Dopiero teraz jak oglądałem finał to coś mi nie pasowało. No i w końcu się dopatrzyłem. Jeszcze raz sorry.... Nie ma za co przepraszać to błąd autora modelu czyli mój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek M Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Jak dla mnie bomba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 czołg jest śliczny a bambetle pomijając kwestie merytoryczne trochę technicznie z innej bajki. nie są zrobione tak dobrze jak czołg. ale i tak chylę czoła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ups Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Bardzo fajnie to wyszło. Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Witam Chyba nieco pośpieszyłeś się z ostatnimi pracami wykończeniowymi. Same bambetle nie dość, słabsze niż sam czołg to jeszcze słabo widoczne na zdjęciach (rozmazanie, które męczy wzrok). Mistrzowsko wygląda malowanie i weathering Twojego Crusadera. Bandaże mogłyby być nieco bardziej matowe, ale poza tym jest super. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts