Konrad C Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Witam! Model skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Łał... Fajny model. Ciekawie przybrudzony. Ogólnie Wysoki poziom (któremu chciałbym chociaż dorównać). Chylę czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Jak pisałem na warsztacie, super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Ale jest jeden zgrzyt... Dałeś d... jak młody harcerz na warcie!. Czołg w twoim wydaniu daleko by nie pojechał, lub zapalił by się żywym ogniem, zabijając całą załogę, chyba że wcześniej by uciekła.... To w czerwonym kółku to wydech i jako taki zasadniczo nie może być zakryty bambetlami itp.. Crusadery jedynie co woziły na zadku to dodarkowy zbiornik paliwa na wysięgnikach i nic poza tym........ Jak się da to zdejmij te graty, bo tak to chyba nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 W końcu wiem gdzie jest wydech... Tylko dlaczego nie pokazałeś tego na warsztacie? Niestety graty lepione na CA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Przepraszam, ale nie zwróciłem na to uwagi. Dopiero teraz jak oglądałem finał to coś mi nie pasowało. No i w końcu się dopatrzyłem. Jeszcze raz sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Przepraszam, ale nie zwróciłem na to uwagi. Dopiero teraz jak oglądałem finał to coś mi nie pasowało. No i w końcu się dopatrzyłem. Jeszcze raz sorry.... Nie ma za co przepraszać to błąd autora modelu czyli mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Jak dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 czołg jest śliczny a bambetle pomijając kwestie merytoryczne trochę technicznie z innej bajki. nie są zrobione tak dobrze jak czołg. ale i tak chylę czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Bardzo fajnie to wyszło. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Witam Chyba nieco pośpieszyłeś się z ostatnimi pracami wykończeniowymi. Same bambetle nie dość, słabsze niż sam czołg to jeszcze słabo widoczne na zdjęciach (rozmazanie, które męczy wzrok). Mistrzowsko wygląda malowanie i weathering Twojego Crusadera. Bandaże mogłyby być nieco bardziej matowe, ale poza tym jest super. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi