Skocz do zawartości

Italeri US marines sherman 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie ,męczyłem , męczyłem i wymęczyłem.

Model waloryzowany metalową lufą blaszkami od eduarda, zawieszenie i gąski od AFV.

Zawsze mogło być lepiej ,jak zwykle kurzenie leży, to moja pięta Achillesowa ale kto nie ryzykuje nie jedzie . Mam nadzieję , że następny będzie lepszy i , że ten "ulepek" komuś się spodoba.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do komentowania.

37533793.jpg

73995443.jpg

31993172.jpg

32974274.jpg

16865594.jpg

42042979.jpg

29741052.jpg

Napisano

Witam!

Ładnie Panie ups! Podoba mi się. Super pomalowany i pobrudzony.

Ps. Sklej przednie wózki, bo gąski je zadzierają do góry. Jak to zrobisz, naprężą się i lepiej będą wyglądały

Napisano

Fajny, fajny ale zawsze mnie jedna rzecz ciekawiła, po co te drewniane osłony na burtach kadłuba? ;)

Napisano
Fajny, fajny ale zawsze mnie jedna rzecz ciekawiła, po co te drewniane osłony na burtach kadłuba? ;)

Aby miny magnetyczne nie przylegały.

Właśnie skończyłem oglądać sztandar chwały - super film, koniecznie go zobacz w ramach modelu>

Napisano
że ten "ulepek" komuś się spodoba.

Łatwiej by było gdybyś się zapytał komu się nie podoba.

Sherman jak dla mnie wyszedł bardzo dobrze. Kurzenie i ogólnie efekty eksploatacyjne przypadły mi do gustu. Kolorki kamuflażu też mi się podobają. Jedynie co można by poprawić to, to o czym już napisał marioba, czyli te wózki.

Napisano

Pięknie dziękuję za miłe opinie.

Co do wózków to zobaczę co da się zrobić.

Jeśli chodzi o dechy po bokach , to wykorzystałem tu tak zwany fornir.

Napisano

Wspaniale wykonany pacyficzny Sherman!

Aż się prosi o dioramkę

Gratuluję i pozdrawiam!

Kornik

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Jedna uwaga, wwycieniuj ogniwa na wieży, bo nie pasują do reszty. Poza tym super.