okonek Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Cześć. W podziękowaniu za miłe komentarze w dziale warsztatowym a przede wszystkim dla wiernych kibiców przedstawiam fotki końcowe jak w innych moich relacjach oraz zalążek produktu finalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 18 Lipca 2011 Kurcze - ładny zestaw - tak patrze i stwierdzam, że coraz bardziej podobają mi się współczesne rosyjskie jednostki wojskowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 totalny opad szczeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 hahaha a ja myślałem że to jakiś walkaround Dopiero na zdjęciu z ręką mnie zatkało Gratulacje piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Świetna robota moja dziewczyna myślala ze to prawdziwy statek patrząc na pierwsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 ... statek prawdziwy, a z t a ręką to fotomontaż Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Piknie Panie piknie Gratulacje, świetna robota. Poziom wykonani - oceaniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Balsam dla oczu ....światowa liga modelarstwa okrętowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Piękna sprawa! Olinowanie na bomach robi wrażenie, fotki też są bardzo dobre. Oby więcej takich modeli! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 warsztat był pasjonujący a efekt końcowy rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 , bo co tu pisać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Muszę przyznać, że model niesamowity... W pierwszej chwili myślałem, że to fotki oryginału Gratulacje Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 ... statek prawdziwy, a z t a ręką to fotomontaż Super Dokładnie na to samo wpadłem Okonku, nie znami te numery A tak poważnie: "klasa sama dla siebie" po prostu rewelacja Nie kusi Cię, żeby porobić coś w większej skali ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Genialne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 O matko i córko.... Absolutnie niesamowite! Świetny model, i fantastycznie zrobione zdjęcia! Gratuluję zdolności modelarskich i fotograficznych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 szacunek, zdjęcie z OLBRZYMIMI paluchami daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Okonku - jakieś 6 lat temu na sąsiednim forum napisałeś mi wiadomość przy okazji Missouri, że też szykujesz podobny projekt - prawdę mówiąc przez cały ten czas, od kiedy zobaczyłem pierwsze posty relacji Dniestr'a miałem się Ciebie zapytać czy to właśnie chodzi o ten projekt ale jakoś tylko cicho się przyglądałem . Yhhh co ja mam powiedzieć jak nie tylko poprzeć tu słowa kolegów... zwykłe OCH czy ACH itp. raczej są tu nie na miejscu gdyż to nie model na który można spojrzeć, zachwycić się i spać spokojnie - to jeden z takich modeli które pamięta się chyba do końca życia . I jeszcze wielkie dla Ciebie albo i nawet skrzynka za ten model . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Szczerze mówiąc zauważyłem ten temat właściwie po twoim ostatnim uploadzie z budowy za co jest mi strasznie przykro i głupio jak mogłem przeoczyć tak ciekawy warsztat. Dla mnie klasa wykonania A++. Co tu dużo pisać koledzy już wszystko wcześniej napisali. Skrzynka za taki model. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 O kurde, za... model , gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Na zdjeciach wyglada ladnie, ale caly kunszt Jedrka widac dopiero, gdy to cudenko zobaczy sie na wlasne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Na zdjeciach wyglada ladnie, ale caly kunszt Jedrka widac dopiero, gdy to cudenko zobaczy sie na wlasne oczy. Mam nadzieję, że nie karze nam długo czekać na kompletną dioramkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Na zdjeciach wyglada ladnie, ale caly kunszt Jedrka widac dopiero, gdy to cudenko zobaczy sie na wlasne oczy. dokładnie. Miałem okazję widzieć ten model jeszcze podczas budowy. W zasadzie to było jakieś 50% zaawansowania. Już wtedy był piękny. A najbardziej moją uwagę zwróciło to, że model jest budowany z małego planiku i fotek z których w zasadzie każdy wymiar czy też proporcje trzeba "wydzierać". Nic gotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Tak, zdecydowanie dużo tracę nie zaglądając w siedemsetki. Zazdroszczę oczu wszystkim wykonującym w tej skali modele. Model świetny, fajne zdjęcia z dobrze dobranym tłem Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi