Seweryn Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Model dziś dotarł, jeszcze ciepły ;) Jedno słowo - świetny . Enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Thenks. Very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Super sprawa. Ale jak widzę szybek brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 27 Lipca 2011 Autor Share Napisano 27 Lipca 2011 Są - dołączono mały arusik pcv z wydrukowanymi obrysami do wycięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Zaśliniłem właśnie klawiaturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Ciekawy pojazd i naprawdę niezły detal. Dużo śladów po wypychaczach w widocznych miejscach? Jak z jakością plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Gratuluję zakupu, model jest przedni, a sam Roden poprawił jakość niesamowicie. Mam tego busa i muszę chyba przysiąść do niego, ale popatrzę na twój warsztat. Co do szybek, to w zestawach plastelin, są idealne folie na szybki, elastyczne, trwałe i dużo cieńsze. Dużo śladów po wypychaczach w widocznych miejscach? Jak z jakością plastiku? Hmmm?? Myślałem, że chodzi o ciekawy model, a nie plastik i wypychacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Piękny, i w dodatku jak widzę ma malowanie medyczne - chyba muszę zamieścić w kolejce do zakupów zwłaszcza, że chyba nawet były używane jako mobilne sale operacyjne. Masz szanse porownac z żywicznym z AL.BY Miniatures (numer katalogowy #908)? TU (KLIK!) jego recenzja. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 No ta żywica też jest ok, i z ludzikami (!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Dużo śladów po wypychaczach w widocznych miejscach? Jak z jakością plastiku? Hmmm?? Myślałem, że chodzi o ciekawy model, a nie plastik i wypychacze? Prawda, ale zapytać chyba można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Dużo śladów po wypychaczach w widocznych miejscach? Jak z jakością plastiku? Hmmm?? Myślałem, że chodzi o ciekawy model, a nie plastik i wypychacze? Prawda, ale zapytać chyba można? No zawsze, kto pyta ten nie... coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Model dziś dotarł, jeszcze ciepły ;)Jedno słowo - świetny Kiedy warsztat i jaką wersję wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Mała aktualizacja, dziś przyszedł sztabowy Opel. Różnica jest tylko w blaszce, która zawiera zaślepki do okien oraz większy bagażnik dachowy (choć lepszy będzie z drutu). Bardzo fajne malowanie z Afryki. Afryka 1942: Rosja 1941: Blacha: Szyby + mapa ;) Ktoś się orientuje, czy takie pojazdy były używane na froncie zachodnim? Normandia mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Przejrzałem booksy o Oplach i samochodach Wehrmachtu i nic nie ma w temacie użycia Omnibusa w Normandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Przejrzałem booksy o Oplach i samochodach Wehrmachtu i nic nie ma w temacie użycia Omnibusa w Normandii. Dziękuję za sprawdzenie, pozostaje zatem zrobić DAK, będzie pasował do nowego Panzera III z Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Będzie dobrze, a wersja AK jest ciekawa. Popatrz jeszcze w necie, ja znalazłem fotki z frontu wschodniego/zachodniego (Francja) lub z Afryki. Do walorki, polecam blaszki dedykowane do Omnibusów Rodena firmy Nira Hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi