Dumo Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Najnowszy projekcik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Zasiadam do obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 A co to za StuG w tle? Naturalnie zasiadam na widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Dzisiaj rano dam apdejcik bo sporo nadgoniłem, stug to taka jakby niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 No no no... ciekawie, uwielbiam serię 234, oczywiście wg mnie Puma jest najładniejsza. Malowanie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Malowanie pudełkowe trójbarwne bez miękkich przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Fajny ten "szpawagn", kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 I na dzisiaj wystarczy, jutro szpachlowanko i osprzęt na błotnikach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Fajny, fajny... Jakie szpachlowanie? Na fotogramach szczelin nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Koła, lewa burta i hamulec wylotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Błotnik wygląda na dość grubaśny, nie myślałeś, czy by go lekko pocienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Błotnik zostawiam grubszy bo w tym miejscu było nitowane z drugą połówką. Apdejt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Błotnik zostawiam grubszy bo w tym miejscu było nitowane z drugą połówką. Chyba, że tak. Prawdę mówiąc zupełnie nie znam się na tego typu pojazdach. Ładne skrajniki (tak chyba nazywają się te elementy, które pokazują szerokość pojazdu?). Zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Bardzo fajny temat. Mam ten model tyle, że w innej wersji (Sd.Kfz.234/3) w planach jak tylko uporam się z nieszczęściem, które teraz lepie. Będę wiernym widzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Dlatego że do panzer I zabrakło mi ogniwek by skończyć gąsienice skończyłem budowę "pumy z pakiem". Przygotowany do malowania, gril poprawiony czego na fotkach jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Lufa i dodatki dokupione, czy są na stanie w pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Wszystko pudełkowe, bardzo dobry zestaw ale ciężko go dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Abstra:bip:ąc od tego co robisz to sam zestaw w sobie jest świetny i naprawdę warty kupna z tym ,że trudno dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Miałem szczęście i na wyprzedaży kupiłem go za 114zł. Teraz na allegro jak się zdarzy to stoją za 170zł w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 To jeden z tych zestawów w którym jest wszystko co trzeba za niską cenę, podobnie jak IV E Dak . Kamo już wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Tak, kamo trójbarwne bez żadnych modulacji. Może już jutro zaczne malować, zobaczymy jak z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Trochę czasu minęło ale kamo na kadłub nałożone, muszę kupić nowy aerek bo ten już nie pyli tak jak trzeba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Za szeroki strumień farby- zbyt mocne nasycenie koloru- bardziej rozcieńczyć i nakładać wąskimi, nieregularnymi smugami, które połączone ustanowią właściwy kamuflaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Piękny model, czekam na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Malowanie jest dość napylone bo aerek mi już pada ale to nie stanowi żadnego problemu. Nasycenie kolorów jest jak najbardziej ok bo ustawię go w aurze późnej jesieni, zimy. Tutaj moja letnia pantera dość mocno wyblakłym kamo (malowana tymi samymi farbami z tym samym ciśnieniem): Edytowane 1 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi