GrzesiekW Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam. Na warsztat wjeżdża Panzer III od Dragona. Wnętrze pudełka: Warianty kamuflażu Dodatki: Kamo prawdopodobnie afrykańskie - będę musiał skombionować kalki. Myślałem o wnętrzu ale wydaje mi się, że jestem jeszcze na to za słaby. Wszelkie zdjęcia, porady i komentarze mile widziane. Pozdrawiam i zapraszam do obserwowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 kalki afrykańskie przecież są w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Bez symboli DAK.Najwyżej coś się skombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Ładny inbox. Jeśli chodzi o klaki to znalazłem że Archer robi kalki dla niemieckich wozów w Afryce nr AR77012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie . Prawdopodobnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Co do wnętrza ja na twoim miejscu postarałbym się je zrobić, zawsze jakieś wyzwanie, a jak nie wyjdzie to pozamykaj wszystkie włazy lub zacznij od nowa. Życze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 W sumie masz rację - zawsze jakieś wyzwanie. W końcu na czym się uczyć jak nie na tym ,co się robi . Postaram się coś wykombinować. Muszę tylko załatwić materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 O "trójeczka" na horyzoncie! Zasiadam w loży obserwatorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Września 2011 Autor Share Napisano 4 Września 2011 Przepraszam, że idzie to tak wolno - jak mam czas to siedzę nad planami wnętrza i przygotowuję się do dorabiania cześci. Wnętrze robię samodzielnie (spróbuję). Może coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Września 2011 Autor Share Napisano 30 Września 2011 Witam ponownie. Przepraszam za długą przerwę w relacji - brak czasu . Zrobiłem tyle - w rzeczywistości wyglada to gorzej. Fotki: Pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 No myślę że więcej czasu teraz masz i temat ruszy do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Jak jest chwila to coś tam dłubię, nie wrzucam fotek, żeby nie zaśmiecać forum - ale teraz powinno coś drgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Bardzo ładny detal ma to podwozie III Dragona. Ciekaw jestem efektu twoich prac nad wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Dzięki nie wiem czy sprostam twym oczekiwanią. Oglądając twoje prace wnioskuję, że wymagasz wiele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Dzięki nie wiem czy sprostam twym oczekiwanią. Oglądając twoje prace wnioskuję, że wymagasz wiele . Nie żartuj jestem zwykłym sklejaczem jak inni. Sprawdź PW Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Października 2011 Autor Share Napisano 15 Października 2011 Witam ponownie. Aktualizacja: Pierwsze blachy. Tak to wygląda. Zdjęcia słabsze (gorszy aparat). Muszę dorobić prawdopodobnie spawy. Proszę o ocenę. Pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Świetnie że temat powrócił. Jako nieznający się pod kątem fachowym oceniam czy mi się podoba czy nie. Na razie jak dla mnie jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Października 2011 Autor Share Napisano 15 Października 2011 Miałem trochę czasu i wyszło coś takiego. Mała przymiarka i kilka drobiazgów: Pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 4 takie same zdjęcia edit :już zmieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Października 2011 Autor Share Napisano 15 Października 2011 Coś źle skopiowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Model nabiera powoli jako takiego wyglądu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Podwozie skończone. Skleiłem zewnętrzną skorupę. Tutaj próba sił ze spawami . (wiem to coś z boku sięskrzywiło - poprawiłem) Wszystko świetnie? Nikt nie wytyka błędów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Wszystko świetnie? Nie, masz źle sklejone koła napinające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Zastanawiało mnie to wcześniej. Będę musiał jakoś rozkleić. Ma ktoś jakiś pomysł jak można osłabić klej? Dzięki za fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Dzięki, za zwrócenie uwagi Vis koło zostało rozmontowane, dodałem mu blaszki (wcześniej o nich zapomniałem).Niestety nie obyło się bez ofiar. Jedno koło pękło (już skleiłem i zaszpachlowałem), oraz to samo koło straciło możliwośc obracania. Przykleiłem kolejne blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi