matejson Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 No i koniec. Fajny bezstresowy projekt, lubię takie samoskładalne modele. Czuje się sklejaczem 8-) . Dla przypomnienia Revell prawie prosto z pudła z żywicą Black Dog. Osiągnąłem w miarę zamierzony efekt, więc mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Mam nadzieję, że Wam też się podoba. Pozdrawiam, M. Cytuj
Przemo1CK Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Czołem ! Prócz garbatego w środku - genialna praca ! Maska silnika zwróciła moją największą uwagę - rewelacja Pozdrawiam Przemo Cytuj
MWALLO Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Powiem Ci przyjacielu mój tak, od "siedemdwójki" to Ty jesteś specem i to wybitnym.GRATULACJE!! Cytuj
matejson Napisano 9 Września 2011 Autor Napisano 9 Września 2011 Dzięki koledzy za komentarze. Bardzo się cieszę. Konrad, kurzenie to pigmenty Vallejo utrwalane WS. Cytuj
pszum Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Bardzo ładny modelik, robię FAMO z trumpka z lawetą, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Na forum jestem nowy więc powiedzcie jak wkleić zdjęcia. Pozdrawiam Przemek Cytuj
MWALLO Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Utwórz sobie album na photobucket.com i z tej strony wklejaj linki. Cytuj
kornik_69 Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Wspaniałe wykonanie! Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj
bazylms Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Po warsztacie to można się było tego spodziewać. Bardzo ładny model. Cytuj
ups Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Piękny model. Wyrywa z butów całokształt. Mi też maska podoba się najbardziej. Cytuj
czak45 Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Zgadzam się, bardzo ładnie zrobiony model. Figurka taka jakaś koślawa troszkę. Matejson od dawna stosujesz produkty Polaka? Chciałbym coś kupić ale sam nie w jakim kolorze? Bo przecież nie kupie wszystkich barw na początek. Pozdrawiam. Ps. Fajna ta żywica. Cytuj
matejson Napisano 9 Września 2011 Autor Napisano 9 Września 2011 Czarek, tak już jakiś czas je stosuje. Kup jakiekolwiek, ja i tak wszystkie maluje później aerografem na różne odcienie Cytuj
czak45 Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Te tutaj też były malowane??? Wyglądaja bardzo naturalnie (jak bez malowania) Dzięki za informacje. Cytuj
Tomek_gnr Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Kurcze, świetny, podstawka mi sie strasznie podoba, ziemia i roślinnosc wyszly bardzo realistycznie, sam model tez bardzo dobry ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi