matejson Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 No i koniec. Fajny bezstresowy projekt, lubię takie samoskładalne modele. Czuje się sklejaczem 8-) . Dla przypomnienia Revell prawie prosto z pudła z żywicą Black Dog. Osiągnąłem w miarę zamierzony efekt, więc mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Mam nadzieję, że Wam też się podoba. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Czołem ! Prócz garbatego w środku - genialna praca ! Maska silnika zwróciła moją największą uwagę - rewelacja Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Wspaniały. Co to za kurzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Powiem Ci przyjacielu mój tak, od "siedemdwójki" to Ty jesteś specem i to wybitnym.GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Dzięki koledzy za komentarze. Bardzo się cieszę. Konrad, kurzenie to pigmenty Vallejo utrwalane WS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszum Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Bardzo ładny modelik, robię FAMO z trumpka z lawetą, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Na forum jestem nowy więc powiedzcie jak wkleić zdjęcia. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Utwórz sobie album na photobucket.com i z tej strony wklejaj linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 "Cut, miut i ożeszki" Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Wspaniałe wykonanie! Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Po warsztacie to można się było tego spodziewać. Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Piękny model. Wyrywa z butów całokształt. Mi też maska podoba się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Zgadzam się, bardzo ładnie zrobiony model. Figurka taka jakaś koślawa troszkę. Matejson od dawna stosujesz produkty Polaka? Chciałbym coś kupić ale sam nie w jakim kolorze? Bo przecież nie kupie wszystkich barw na początek. Pozdrawiam. Ps. Fajna ta żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Czarek, tak już jakiś czas je stosuje. Kup jakiekolwiek, ja i tak wszystkie maluje później aerografem na różne odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Te tutaj też były malowane??? Wyglądaja bardzo naturalnie (jak bez malowania) Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Kurcze, świetny, podstawka mi sie strasznie podoba, ziemia i roślinnosc wyszly bardzo realistycznie, sam model tez bardzo dobry ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi