Jump to content

Pzkpfw III ausf.L skala 1:35.

eljazz
 Share

Recommended Posts

Fajna "trójka". Jedyne co mi się rzuca w oczy to sztucznie wyglądająca twarz figurki.

Poza tym model bardzo ciekawy. Mógłbyś zdradzić nam swój sposób brudzenia ?

Mimo, iż nie widać na modelu washa i CM to model wygląda bardzo realistycznie i naturalnie.

A kluczem do sukcesu jest genialne brudzenie, konfiguracja modelu jak i same fotki.

Faktycznie figurka troszkę odstaje.

Jak masz ochote to napisz coś na temat brudzenia.

Choć domniemam, iż są to jedynie pigmenty tyle tylko, że bardzo odważnie użyte.

Pozdrawiam.

Gdyby dodać jeszcze konkretnego washa i delikatne obicia byłby naprawdę super. Bez tego jest tylko fajny

Gratuluję i życzę powodzenia w kolejnych projektach!

Pozdrawiam

Kornik

Witam!

Ładny model! Fajnie pomalowany i pobrudzony!

Ale żeby nie było za dobrze: gąski ZAŁOŻONE SĄ ODWROTNIE ( ) i mają za duży zwis. Pojazd zgubiłby te kapcie po przejechaniu kilkunastu metrów.

Poza tym jest OK. Manekin też mi się podoba

Edited by Guest

Zgadzam się z kolegami Kornikiem i Czak45, brakuje trochę washa. Brudzenie modelu jest naprawdę fajne za wyjątkiem miejsc niepobrudzonych . Mam na myśli to, że miejsca z mniejszą ilością brudu bez washa robią się mało podkreślone i rzucają się w oczy np. elementy wieży (ciekawy przypadek - coś nie jest podkreślone, a rzuca się w oczy ).

Podsumowując

A mnie się podoba brudzenie . Takie lubię , bez przesadyzmu No fakt trochę washa mu brakuje. . Co do zwisu gąsek to bym się z wami potargował Gorsze widziałem i jakoś kapci nie gubiły. Mam na myśli zdiecia nie oryginały (taki stary to nie jestem). Co prawda widziałem JS-2 z równie potężnym zwisem i jeździły.

Figurke wywal bo psuję cały efekt a model jest niczego sobie. Jak na mój gust za mocno go upierdzieliłeś na górnych płytach. Kolor brudzingu mi się podoba.

Nie wiem czy dobrze widzę ,okulary gdzieś podziałem. Ale uchwyt zapasowej gasiennicy na przednim pancerzu jest chyba z blaszki i nie pomalowany. Kolego Eliazz przyjrzy mu się i zamelduj, tylko prawdę powiedz. No i faktycznie ta figurka jest wstrętna. podaj adres to podeśle Ci jakaś ładniejsza główkę szkopa , parę rożnych ich mam

Kolego Eljazz, taka uwaga na przyszłość : Zdjęcia uzupełniające galerię danego modelu wklejamy do istniejącego wątku, a nie nowego.

Posty pytająco, wyjaśniające powstanie odrębnego wątku, pozwoliłem sobie usunąć.

Edit:

a figurek nie mam przecież nie wstawię tej widocznej na fotce.

Właśnie to zrobiłeś

Pozdrawiam

Kornik