pankot13 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Nie jest trochę za ciemny przed całą chemią Dumo? Ja bym go jeszcze miejscami rozjaśnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Trochę ciemnawy no i tego modulowanie za bardzo nie widać ,chyba ,że to wina fotek. I co mu się stało temu Misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 No właśnie jak na razie to jest za jasny bo płukankach trochę przyciemnieje i będzie jak trzeba Zadrapania są standardowe tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Mam pytanko wnętrza otwartych włazów od siatek powinny być pomalowane na minie czy kolor bazowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 źródło: Kagero - Topshots 33 - Ryzard T. Kominek - T-55A (2006) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Dzięki Szczegóły już w miarę wymalowane jutro skończę na dzisiaj mam dość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 No i ładnie tylko CM ciut krzywo pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Cm nie pykło chciałem zrobić lekkie i przesadziłem z najjaśniejszym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Rafał jakoś z tego wyjdzie, a w ogóle mnie się podoba. Pytanie nie profesjonalne - co to jest CM i co jest krzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 color modulation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Sory za badziewne fotki nie mam jak i czym robić w tym momencie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 A tu po ostatnim już rozjaśnieniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Osłona jarzma pierwsza klasa! (w ogóle świetna robota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Dzięki Manas Próbuje na nim swoje nowe patenty czyli szybkie punktowe wash'e na bazie oleji artystycznych i benzyny ekstrakcyjnej. Jutro jeszcze nałożę lekką płukanke terpentynową: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Rafał , Tetka wygląda coraz lepiej.Jak robiłeś ten punktowy łosz?wpuszczałeś tylko w linie,nity punktowo ,nie brudząc okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Benzyna ekstrakcyjna jest o tyle fajna że szybko schnie i można ją zetrzeć. Nakładasz płukanke pędzelkiem 00 i po 2 sekundach zmywasz ściereczką. Powstają fajne efekty tak jakby rdzy bo zmieszałem ciemny brąz z jasno żółtym olejem artystycznym. Sposób ogólnie trafiony przypadkiem ale na szczęście wyszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Super wygląda. Brawo Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Dzięki krzysiu Ostatni apdejt tej nocy, zacząłem chama obijać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Może to będzie kontrowersyjna wypowiedź kolego Dumo, ale to chyba Twój najładniej wymalowany (jak do tej pory) model Bardzo mi się podoba. Powodzenia przy wykończeniówce! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Co do wykończenia chyba zostawie satynowe bo przy macie straci efekt. Dzięki Kornik ale i tak nadal pantera biję moje wszystkie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Daj zdjęcie z wieżą, subcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 No bardzo ładnie kolego. kilka pytań związanych z moją niewiedzą. I proszę się nie śmiać. Ta cześć rdzawo-brązowa pomiędzy skrzyniami na ostatnim zdjęciu to wydech? Jak masz zamiar rozwiązać problem śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Ta cześć rdzawo-brązowa pomiędzy skrzyniami na ostatnim zdjęciu to wydech? dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi