Tomek_gnr Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 No to przyszedł czas na galerię. Model nie powstał niestety z nowego wypasionego smart kita z masa detali ale ze starego dragon z imperial series robiłem co mogłem. Poniżej lista usprawnień: -wykonana od podstaw skrzynia na tyle czołgu charakterystyczna dla wozów z 24 DPanc. -zwaloryzowane zapinki narzędzi. -gąsienice wymienione na prawidłowe z otworami w zębach. -okablowanie przednich świateł. -kłódki na zasobnikach. -fototrawione osłoby wlotów powietrza. -zwaloryzowane mocowania liny holowniczej. -dodane zapasowe ogniwa na przodzie. -dodane spawy Trójka jest oczywiście spod Stalingradu, z 24 DPanc. Cytuj
Tomek_gnr Napisano 5 Października 2011 Autor Napisano 5 Października 2011 No i gorące podziękowania należą się Cesarzowi który podesłał fototrawionione grille ; ) Cytuj
bazylms Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Ciekawie pomalowany. A te kłódeczki to jak zmajstrować? Cytuj
Michaił Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Gratuluję Aż domaga się podstawki i figurantów. Cytuj
Dumo Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Jak juz ci Tomku pisalem swietny model chociaz gdybys go nie opylil i jeszcze troche posiedzial byloby jeszcze lepiej. Cytuj
Przemo1CK Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Czołem! Bardzo fajnie wykonany. Fajnie jeszcze by było, jakbyś troszkę tę skrzynkę na błotniku jakimś białym "suchym pędzlem" potraktował. Bardzo się wyróżnia. Jeszcze mini poprawka - w reflektor od strony kierowcy weszło troszkę białej farby w szczelinę. Poza tym zimno, zimno mi Pozdrawiam Przemo Cytuj
Seb Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Bardzo ładna trójeczka. Pzdr Ps. A kiedy następny Tygrys ? Cytuj
kamil83 Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Odwaliłeś kawał dobrej roboty. Cytuj
Cesarz Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Cześć, Bardzo fajnie wygląda choć niektóre przetarcia białego kamo w przypadkowych i dziwnych miejscach, ogólnie mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj
szlachcik1 Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Bardzo ładnie się prezentuje. Uwielbiam takie zdarte zimowe kamuflaże, nie wiem, mają coś w sobie. Tak jak Przemek napisał, skrzyneczka się rzuca w oczy, szkoda też że bez śnieżnej podstawki. Można było się również pokusić o odrobinę śniegu na pancerzu ;) Cytuj
Gerd Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Choć "niemce mi nie leżą", to prawdę należy oddać- model bardzo ładny. Gratuluję! Cytuj
Cesarz Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 ... Można było się również pokusić o odrobinę śniegu na pancerzu ;) Też o tym pomyślałem, Tamiya produkuje od niedawna bardzo fajny śnieg akrylowy, idealnie by pasował. Pozdrawiam Cytuj
pankot13 Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Kamuflaż zimowy wyszedł Ci bardzo realistycznie. Podoba mi się ta twoja trójeczka. Cytuj
wojtas Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Witam.Zajefajne kamo zimowe,ale zroznicowalbym zacieki i rozne inne zmazy,gdyz sa tylko rdzawe.Btw czym barwisz zacieki ?i Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi