WojtekzIna Napisano 13 Lutego 2013 Autor Share Napisano 13 Lutego 2013 Z oficjalną stonką jest mały problem bo nie ma w naszym kółku nikogo biegłego w jej utworzeniu ale podać mogę tylko link do strony gminy, tam jest wszystko umieszczone. Minus bo trzeba poszukać. Na bieżąco jest wszystko na forum. Powinno wystarczyć. Przy tej okazji co polecanie na utworzenie stronki klubowej? http://www.koszecin.pl/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=81 Ale można zrobić tak: REGULAMIN KARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Ale można zrobić tak: Bardzo dziękuję, poprawie się następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Wydaje mi się, że nie było w tym temacie wzmianki o konkursie modelarskim w Żywcu tak więc zamieszczam link i info - zerknąłem również na IPMS Świdnica tam również w kalendarzu nie ma tej imprezy. Tak więc z oficjalnej strony Klubu "Śrubka" wynika iż: XXIV Konkurs Modeli Kartonowych i Plastikowych "śrubka 2013" odbędzie się w dniach 12-13-14 kwietnia 2013 roku Oficjalna strona konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Wydaje mi się, że nie było w tym temacie wzmianki o konkursie modelarskim w Żywcu tak więc zamieszczam link i info - zerknąłem również na IPMS Świdnica tam również w kalendarzu nie ma tej imprezy. Oficjalna strona konkursu No cóż, dorzucam do kalendarza żeby nie było, że nie było. Ale może organizatorzy zadbaliby, aby informacje te trafiały bezpośrednio do tych raptem dwóch, na dwóch końcach polski kalendarzy (Wojtkowego na ISMR’ze i mojego na Świdnicy), po to wszak są tworzone, aby każdy zainteresowany szybko znalazł informację gdzie na „łykend” z modelem można się pofatygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 No cóż, dorzucam do kalendarza żeby nie było, że nie było.Ale może organizatorzy zadbaliby, aby informacje te trafiały bezpośrednio do tych raptem dwóch, na dwóch końcach polski kalendarzy (Wojtkowego na ISMR’ze i mojego na Świdnicy), po to wszak są tworzone, aby każdy zainteresowany szybko znalazł informację gdzie na „łykend” z modelem można się pofatygować. z całą pewnością masz rację Tomku - ja do organizatorów nie należę po prostu tam bywam i tyle, dlatego zamieściłem tą informację na forum z 'podpytaniem' dlaczego takiego sygnału o tej imprezie nigdzie nie ma - chyba lepiej jak więcej wiadomo niz mniej pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Witam Wojtku. Proszę o wpisanie do kalendarza III Festiwalu Modelarskiego "Paprykarz 2013" w Szczecinie, który odbędzie się 5-6 X 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 25 Marca 2013 Autor Share Napisano 25 Marca 2013 Witajcie, oczywiście, że dodam. na jesień się przenieśliście, to dobrze bo chce u Was być. Oczywiście jak do Inowrocławia nie przyjedziecie to się będę mścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Zmienił się termin, ekipa i miejsce. Od tego roku festiwal będzie się odbywał w Muzeum Techniki i Komunikacji. Bardzo nastrojowe i ciekawe miejsce. Oczywiście serdecznie zapraszamy do nas. A powodów do zemsty nie będzie, bo oczywście wybieramy się do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Przepraszam że z takim opóźnieniem, ale miałem "kupę" do zrobienia. Już umieściłem informację o zacnej, przyjaznej imprezie 4-6.10 Szczecin III Festiwal Modelarski "Paprykarz 2013" Dodana została też informacja o Kruszwicy 2013 - 11-12 maja 2013 XV Jubileuszowy Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Znany jest już także termin imprezy w Grudziądzu IV FESTIWAL MODELARSKI O PUCHAR DOWÓDCY CENTRUM SZKOLENIA LOGISTYKI Grudziądz 16-17.11.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Chciałbym poinformować, że odpalony został: Kalendarz Modelarski 2014 Osoby zainteresowane umieszczeniem swoich imprez w kalendarzu, bardzo proszę o informację na biuro@ismr.pl Osoby, które sobie tego nie życzą, a bez ich zgody taką informację tam znajdą proszone są o informację na biuro@ismr.pl Osoby, które nie mają nic do powiedzenia, ale czują potrzebę pisania, proszone są o nie pisanie. ....I bez tego mam od ch...ry roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Dzięki za wpisanie Fiesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Było info to umieściłem, ale innym organizatorom, proponuję jednak nie liczyć na moją przenikliwość, bo sam się zadziwiam jak ona się tępi Cóż, zrobienie imprezy to nie tylko wyznaczenie terminu, postawienie stołów i wrzucenie po jednym poście na kilka for. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Cóż, zrobienie imprezy to nie tylko wyznaczenie terminu, postawienie stołów i wrzucenie po jednym poście na kilka for.Powiedziałbym nawet, że to najprostsze zadania wszystko inne jest znacznie trudniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2013 W kalendarzu dodany został 5-6 października 2013 IV Łużycki Konkurs Plastikowych i Kartonowych Modeli Redukcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Nowa pozycja na rok 2014 4-5 kwietnia III Model Show Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Zapraszam do Rzeszowa na Jubileuszowy X konkurs modelarski, który odbędzie się w dniach 11 - 13 X 2013 . Więcej informacji na ten temat można znaleźć pod tym linkiem http://www.konradus.com/forum/read.php?f=27&i=30172&t=30172&filtr=0&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 I dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekf16 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Witam, Krasnystaw w tym roku przesunięty jest o tydzień ale najważniejsze że się odbędzie. viewtopic.php?f=57&t=39876 Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Wojtku prosze o wpisanie IV Kaszubskiego Festiwalu Modelarskiego zmiana daty [i tak juz chyba zostanie] 14-15/06/2014. Impreza polaczona bedzie z Dniami Kolczyglow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Fajnie ,w końcu się wybiorę .Dobra data ,nie koliduje z Paprykarzem . A gdzie ! Galeria . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Witam. Miło mi zaprosić na IV Festiwal Modelarski "Paprykarz 2014" w Szczecinie który odbędzie się w dniach 4-5.X.2014 roku. Wojtku proszę o umieszczenie naszej imprezy w kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ján Moravčík Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Zapraszam na Słowacji 8. konkurs modelarski 24.5. 2014 BULLDOG FEST 2014 Liptovský Hrádok Więcej informacji z lat ubiegłych: http://www.smallscalemodeler.blogspot.sk/p/bulldog-fest_18.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Koszaliński Pluton Modelarski zaprasza tradycyjnie pod koniec maja na III Bałtycki Festiwal Modelarski. Termin: 24-25.05.2014 Miejsce: Gimnazjum nr 11, ul. Sportowa 2 Koszalin Wojtku, jeśli można prosić to proszę też o wpisanie do Twojego kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Wykonane i już zaczynam budować model na waszą imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi