Konrad C Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Prawdziwy kolor czołgu. Zdjęcie na dworze. Zrobiona "stonka" na kadłubie. Czekają mnie teraz wieże oraz pokrywa. pomalowane co niektóre detale. Musiałem go ustawić na miseczkach bo bandaże z jednej strony schną i pociapał bym sobie ten... super niebieskiiiii papier!!!!! Jak widać kolor jest tylko trochę przyciemniony i podobny do tamtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 No zobaczymy co bedzie dalej na razie mi nie podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 jest zielony ,dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Chyba jednak lepszy niż poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Zamieszczam fotki modelu gotowego do lakierowania. Znowu światło żarowe więc fotki przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Ładnie ładnie. Bardzo będziesz go brudził?? Szkoda że w 1:48 takiego niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Witam! No i PKP Panie Konradzie! Obserwuję i podglądam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Ładnie ładnie. Bardzo będziesz go brudził?? Szkoda że w 1:48 takiego niema. Zamiary są go uciapać błotem ale jak wyjdzie zobaczymy. Witam!No i PKP Panie Konradzie! Obserwuję i podglądam.... Teraz to mnie pojechałeś... Witam! Wash + obdarcia = foto poniżej. Niestety nie mam jak zrobić dobrych zdjęć bo zawsze wracam do domu po praktykach około 15.00. W sobotę coś mi się może uda. Na razie pozostawiam do waszej oceny nędzne wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Kolorki bardzo ładne, tylko jakoś te obicia/rysy mi nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Podobne uwagi do Krzyśka ,tyle tylko ,że rysy na bocznych elementach bardzo mi sie podobają /jak wykonane>/ ale te na tylnej i górnej z tyłu jakos mi nie leżą ,takie nie naturalne jak dla mnie no i ten łańcuch na wydechu ,nie widze go w tym miejscu widać ,że w dolnej części jest przyklejony do k-ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Skoro były na bokach to czego nie na górze badź tyle, czy gdzie tam? To tez przecież powierzchnia użytkowa i na pewno po nich chodzono i dreptano. Czołg tez pewnie nie jeden las sobie przejechał no i prowadził nim rusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Konrad nie chodziło mi o to ,że są ,tylko że są dla mnie nie naturalne w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Może faktycznie trochę nie naturalne. Ale nie widać tego tak bardzo w realu no i pójdzie brud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Konrad to tylko moje widzi misie ,działaj dalej bom ciekaw galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Witam! Zabawa pigmentami. Jeszcze małe koloryzacje i poprawki. Inspiracja z tego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Błotko wygląda bardzo realistycznie. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 No to jeszcze tylko gąski i prawie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 No i tyle? Poproszę więcej opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 No i ładnie Dawałeś same pigmenty,czy je czymś doprawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 No i ładnie Dawałeś same pigmenty,czy je czymś doprawiałeś? Na model strzepuję z pędzla parę odcieni pigmentów a potem zakraplaczem je utwardzam, kapiąc na nie benzyną ekstrakcyjna. To już ostatnie fotki bo widzę, że zainteresowanie znikome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 No-bajera utytłany,bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Utytłany zawodowo Będziesz nawiercał karabiny czy tak zostawisz? Trochę kiepsko się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Konrad jest dobrze. A z zainteresowaniem to różnie bywa. Wazne że jest dobrze. Na pewno będę w galerii więc jeden komentarz już będziesz miał pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Gratulacje! A co będzie we wnęce w centrum osłon układu jezdnego? Frapuje mnie jeszcze jedna rzecz- skąd pomysł na gwiazdki na bokach pojazdu? Nie spotkałem ich na fotkach- to licentia poetica? Wiem, że takie bywały na defiladach na innych wozach... Czekam na finał z gąsienicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Te zasobniki będą puste bo na razie nie mam nic co można by tam włożyć. Te gwiazdki to SF ale się super prezentują na zielonym czołgu i je dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi