revicess Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2012 nom faktycznie ale ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Aleś się przyłożył do bruku i ścian zewnętrznych. Zaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Dodałem pare dupereli pozrywane liny jakąs tam blacha beczka i kawałek skrzynki Czym ten gruz można jeszcze urozmaicić ?? mam chyba jeszcze karnistry niemieckie to z jednego użyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Gruzowisko fajne, ale ja tak sobie mysle.... jak Ty to pomalujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Ta beczka trochę za ładna do gruzów.Lepiej było by zrobić z blachy i ją trochę pogiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Pomaluje normalnie aerkiem pierw myśle wszystkie gruzy na czarno a potem jakiś szary a deseczki na końcu pędzelkiem Ona jest troche pognieciona już ją zostawie będzie że jakiś wybuch ją odrzucił i się tylko lekko pogniotła czy cuś w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Czym ten gruz można jeszcze urozmaicić ?? Jest tyle możliwości : krzesła , połamany stół , szkło , dachówki , kawałki dachu , jakaś urwana w połowie rynna , rury , jakaś popękana porcelana wszystko co mogło znajdować się budynku mieszkalnym . A jak chcesz dodać dramaturgi to wsadź w gruzowisko rękę od figurki a obok ze 2 chłopa przerzucających gruz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Pomaluje normalnie aerkiem pierw myśle wszystkie gruzy na czarno a potem jakiś szary a deseczki na końcu pędzelkiemOna jest troche pognieciona już ją zostawie będzie że jakiś wybuch ją odrzucił i się tylko lekko pogniotła czy cuś w tym rodzaju I bardzo dobrze myślisz ale drewno lepiej było by zabezpieczyć taśmą przed farbą i potem zapuścić odpowiednimi olejnymi (np. Van Dyck lub jaśniejsza Umbra palona) , bo po co malować drewno skoro masz już naturalny kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Siemka wszystkim przepraszam że tak długo mnie nie było ale złapałem lenia Dziś wziąłem się do roboty i co nieco pomalowałem Reszte malowanie pewnie zrobie pędzelkiem Jak wam się to podoba czy też nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi