bazylms Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 No klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 Dzięki. Jak robisz obicia? Grzesiek cienki pędzelek a później gąbeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Witam. Dla mnie obicia wyglądają super. Trzeba jednak mieć do nich zapewne ogromną cierpliwość. Też jestem na tym etapie i mam świetny wzór do naśladowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Ładnie zjechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Witam. Ale chyba przyznasz Robercie, że ani za mocno, ani za słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Ale chyba przyznasz Robercie, że ani za mocno, ani za słabo. Wojtku powiem tak :ze wskazaniem na mocno ,ale tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Dzięki Panowie. Poprawiłem obicia na kątownikach wieży wydawało mi się ,że lekko przesadziłem. Teraz to tak wygląda; W oczekiwaniu na chemię AK której zamówiłem sobie pare buteleczek na próbę do brudzenia podwozia biorę się za składanie Friuli. Są strasznie małe i ciężko się je składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Te rdzawe zacieki trochę popraw za wyrażne mi się zdaje. Pokaż fotę tych friulków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Są w trakcie składania Krzysiek. Ale te zapasowe ogniwka na przednim pancerzu to też friule. A zacieki chciałem żeby były wyraźniejsze Polecam wszystkim ta stronkę z teksturami rdzy jeśli jej nie znacie; http://www.cgtextures.com/textures.php?t=browse&q=257 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Delikatnie rozmarz te zacieki bo psuja prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Też jestem tego zdania ,że zacieki za wyrazne/na wieży/ ,reszta wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Wiem że je składasz. Właśnie pojedyńcze ogniwka w wielkim zumie (zoom) chciałem zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Proszę bardzo Znowu trafiły mi się brzydko odlane otwory. Wszystkie muszę poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Piotrze dzięki wielkie. Ależ one piękne są. A z otworami to chyba norma. Ja w KV wszystkie miałem przytkane. Czym zabezpieczasz drut przed wypadnięciem - Super Glutem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Nie zabezpieczam niczym. Jak się wysuwają to dobijam je na nowo jak w realu Obsługa codzienna sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Model wygląda świetnie Obicia - bajka... jakich kolorków do nich użyłeś? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Obicia - bajka... jakich kolorków do nich użyłeś? Najpierw obicia malowałem rozjaśnionym podstawowym kolorem kamuflażu a następnie na to rdza malowana Vallejo MC 70822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Nie zabezpieczam niczym.Jak się wysuwają to dobijam je na nowo jak w realu Obsługa codzienna sprzętu. Nie wiedziałem ,że nim pola będziesz orał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 ....że nim pola będziesz orał. Dobre Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Jest coraz ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Na razie teciak tak wygląda; Zastanawiam się nad poprawieniem gąsienic. Może spróbuje je wymoczyć w czarodziejskim płynie chociaż mam kiepskie doświadczenie z tym związane. Fotki wyszły mi do niczego ale niestety na razie nie mam czasu na lepsze. Przed świąteczna gorączka Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Moim achom i ochom nie ma konca W dalszym ciągu nie podoba mi sie ten zaciek jakiś taki nie pasujacy reszta bez najmniejszego zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki Robert. Zaciek już nie do usunięcia zalakierowany Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 A nie mówiłem, że pola orał?! Pełno ziemi na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi