Toff Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Jeśli ktoś chciałby wziąć udział w zabawie i skleić Fairey'a Gannet'a z Plastyka, to oferuję takowy model na sprzedaż link do ogłoszenia na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Szkoda że w regulaminie wprowadzone jest ograniczenie, jeśli idzie o skalę, bo bym wystartował z czymś takim : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 To może niech organizator stworzy oddzielną kategorię dla hmmm... okrętem ciężko to coś nazwać, ale niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Obawiam się że konkursowi producenci mają zbyt mało modeli okrętowych (plastyk -chyba dwa) do tworzenia dla nich klasy, stąd też wziął się zapis w regulaminie o skali, ja nie mam nic przeciwko okrętom - również je sklejam ale cóż decyzja została podjęta i nie będziemy mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Ale myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby Milos mógł założyć warsztat z budowy tego modelu w dziale konkursowym - bedąc oczywiście świadomym, że startuje poza konkursem. I druga sprawa: Co prawda strona www.mastercraft.com.pl nie działa, ale przed chwilą zupełnym przypadkiem znalazłem TO Myślę, że dla tych, co jeszcze wahają się czy dołączyć do konkursu może być niezłą inspiracją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 No to zostałem sam w oczekiwaniu na części do modelu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 No to zostałem sam w oczekiwaniu na części do modelu....... No pięknie Ci to wyszło, ale pamiętaj "... ostatni będą pierwsiami ..." - czy coś kole tego Co z tego, że model do mnie dotarł, jak widzisz zamiast gonić , to ja siedzę i albo piszę, albo walczę z komputerem, bo napisać posta i go wysłać, ostatnio graniczy z cudem, przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 No to co przed komputerem siedzisz, do pracy! Ciekaw jestem bardzo RWDziaka z szachownicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 No to zostałem sam w oczekiwaniu na części do modelu....... Ej - o ile mnie pamięć nie myli jeszcze Leszek.Sz czeka na przesyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Pokrzepiło mi to serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Czy ma może ktoś więcej fotek tego cuda? To jest Mig-17??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 No ja Cię proszę takiego "cudaka" chcesz robić?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Garść statystyk: Mamy 12 wątków warsztatowych w klasie Standard i 16 w klasie Open. Bardzo się z tego cieszę. Liczę na więcej! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Jako forumowy spamer, muszę coś napisać. 3/4 gratów mam. Jak się uda dziś wyciągnąć z poczty awizowaną paczkę, mam nadzieje że to z tym na co czekam, dobije do tego zacnego pojedynku P.S. Dziś w Martoli zastanawiałem się czy nie kupić jeszcze Iskry 200BR ale blachy były by za 2 tygodnie, co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 P.S. Dziś w Martoli zastanawiałem się czy nie kupić jeszcze Iskry 200BR ale blachy były by za 2 tygodnie, co o tym sądzicie Dawaj z tą Iskrą ,polskich rur nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Przypominam, że... Jeśli ktoś chciałby wziąć udział w zabawie i skleić Fairey'a Gannet'a z Plastyka, to oferuję takowy model na sprzedaż ...proszę szukać w dziale "giełda". Cenę obniżam do 10zł, bo ciekaw jestem czy ktoś będzie miał ochotę zmierzyć się z tym modelem i z jakim efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 P.S. Dziś w Martoli zastanawiałem się czy nie kupić jeszcze Iskry 200BR ale blachy były by za 2 tygodnie, co o tym sądzicie Dawaj z tą Iskrą ,polskich rur nigdy za dużo Kupuj i sklejaj - smiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 A tak odnośnie zachęty do uczestnictwa (zostało jeszcze ponad półtora miesiąca) dzisiaj naliczyłem 72 uczestników, mam nadzieję że może dobijemy do setki w tym konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Hmmm, może by jakiegoś gniotka poskładać? Konkurencja spora a ja dopiero jeden warsztat założyłem A co mi tam pogrzebie i coś kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 Wpadł mi taki pomysł do głowy. Co Wy na to, żeby po zakończeniu konkursu przenieść ten dział do działu "Samoloty, śmigłowce" i zrobić z niego projekt grupowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Panowie! Został miesiąc do końca konkursu. Trochę modeli w Standardzie już powstało, ale w Open każdy ma jeszcze szansę na podium. Nagrody są niemałe, a miejsca jeszcze wolne. Zachęcam do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 czy w standardzie może być malowanie SF ?czy to juz podejdzie pod open???? bo mam niecny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Może być SF w Standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 OK, dzieki, w takim razie będzie jedna niecna iskra w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi