adam juszczak Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Trochę dalej. Prawdopodobne malowanie tarczy,być może zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 To malowanie tarczy dziwnie wygląda. Może zrób "kropkowe"? Całość fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Jacie, wydawało mi sie że to 1:35. Malowanie, może poza tą tarczą, świetne. Tarcze pomaluj na jakieś trójbarwne, było by super. A mam pytanko, jakiej farby użyłeś jako ta czerwoną minię??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 tarczy dziwnie wygląd Taka koncepcja...Szybko zmontowana i pomalowana na ostatnią chwilę. Może zrób "kropkowe"? Strasznie oklepane.Ale że jest to wstępny projekt jeszcze pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Fajnie go wycieniowałeś. Osłona armaty po płukankach i innych zabiegach może wyglądać całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Rzeczywiście, tarcza dziwnie wygląda, ale koledzy już o tym pisali. Poza tym drugi pasek od przodu jest chyba niedomalowany. Zielona farba nie dochodzi do błotnika. Nie licząc tych dwóch rzeczy, model wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 A mnie się ta abstrakcja podoba. Może ta czerwień lekko za bardzo wzywającą i gdyby na lekko przypomnieć w kierunku brązu. Ale to twój model, a na koniec i tak będą achy i ochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Witam. Model zapowiada się bardzo ciekawie. Tylko domaluj te pasy i będzie ok. Mnie też się podoba malowanie osłony działa, takie inne niż te pozostałe. Co do koloru mini to ja używam farby Rust od Pactry i moim zdaniem jest ok. Pozwolę sobie wkleić zdjęcie kolorku. By marekrc at 2011-12-03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Filtr i wash. Alternatywna tarcza,i chyba taką zostawię,bardziej pasuje jednak do otoczenia podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Strasznie nakombinowałeś z kolorami, minia jest zbyt czerwona jak dla mnie. Obserwuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 minia jest zbyt czerwona To dopiero baza,poniżej ten sam kolor po "kosmetyce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi