adam juszczak Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Napisano 7 Stycznia 2012 Trochę dalej. Prawdopodobne malowanie tarczy,być może zmienię Cytuj
Konrad C Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 To malowanie tarczy dziwnie wygląda. Może zrób "kropkowe"? Całość fajna. Cytuj
bartek18 Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 Jacie, wydawało mi sie że to 1:35. Malowanie, może poza tą tarczą, świetne. Tarcze pomaluj na jakieś trójbarwne, było by super. A mam pytanko, jakiej farby użyłeś jako ta czerwoną minię??????? Cytuj
adam juszczak Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Napisano 7 Stycznia 2012 tarczy dziwnie wygląd Taka koncepcja...Szybko zmontowana i pomalowana na ostatnią chwilę. Może zrób "kropkowe"? Strasznie oklepane.Ale że jest to wstępny projekt jeszcze pokombinuję. Cytuj
tomek14147 Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 Fajnie go wycieniowałeś. Osłona armaty po płukankach i innych zabiegach może wyglądać całkiem nieźle. Cytuj
dumapolski Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 Rzeczywiście, tarcza dziwnie wygląda, ale koledzy już o tym pisali. Poza tym drugi pasek od przodu jest chyba niedomalowany. Zielona farba nie dochodzi do błotnika. Nie licząc tych dwóch rzeczy, model wygląda bardzo ładnie. Cytuj
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 A mnie się ta abstrakcja podoba. Może ta czerwień lekko za bardzo wzywającą i gdyby na lekko przypomnieć w kierunku brązu. Ale to twój model, a na koniec i tak będą achy i ochy. Cytuj
Is-7 Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 Witam. Model zapowiada się bardzo ciekawie. Tylko domaluj te pasy i będzie ok. Mnie też się podoba malowanie osłony działa, takie inne niż te pozostałe. Co do koloru mini to ja używam farby Rust od Pactry i moim zdaniem jest ok. Pozwolę sobie wkleić zdjęcie kolorku. By marekrc at 2011-12-03 Cytuj
adam juszczak Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Napisano 8 Stycznia 2012 Filtr i wash. Alternatywna tarcza,i chyba taką zostawię,bardziej pasuje jednak do otoczenia podstawki. Cytuj
Dumo Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 Strasznie nakombinowałeś z kolorami, minia jest zbyt czerwona jak dla mnie. Obserwuję dalej. Cytuj
adam juszczak Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Napisano 8 Stycznia 2012 minia jest zbyt czerwona To dopiero baza,poniżej ten sam kolor po "kosmetyce" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi