Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nieźle, nieźle. Zasiadam i oglądam bo prawdopodobnie za niedługo też się za niego zabiorę (tzn. za wersję bez flaka, w roli ciągnika artyleryjskiego). Ciekaw jestem jak wygląda "składalność" tego zestawu.

Będziesz dopinał przyczepkę z amunicją?

01a.jpg

Napisano

z przyjemnością popatrzę bo model ciekawy a i wypraski nawet oglądałem....

Napisano

Czekam z niecierpliwością na rozwój wypadków. Adamie, ze względu na twoje dzieła mam osobista prośbę. Możesz przy robieniu podstawki prowadzić warsztat szczegółowo? Będę bardzo wdzięczny.

• 4 weeks later...
Napisano

Czekając na blaszki do SWS'a zacząłem podstawkę.

Najpierw element główny,czyli budynek wydziergany w gipsie modelarskim

2011_12170024.jpg

...I dodatkowy element ,tory

2011_12170015.jpg

Napisano

Adam. Mogłeś skończyć rzeźbić front budynku, zrobić sylikonową formę i sprzedawać. Sam bym coś takiego kupił, ale moja skala to 1/35. Rewelka budynek.

Napisano

ale pojazd się wkrótce pojawi? to może zostać tutaj. szczęka opada, super scenka sie szykuje.

Napisano

Skoro pojazd się pojawi, to moim zdaniem nie ma sensu przenosić. A tak poza tym świetnie Ci wychodzi, aż człowiek nabiera ochoty żeby samemu popróbować zrobić coś podobnego

Napisano

Super, tylko chyba ten tor kolejowy jest trochę "wciśnięty" - cokolwiek by po nim jechało, zawadziłoby o słup, albo budynek - zdaje się, nie zachowałeś skrajni. Rozważ to jeszcze, bo w sumie to bardzo ciekawy motyw, ale jednak zostawienie tego w takim stanie może zakłócać realizm...

Napisano
nie zachowałeś skrajni.

Minimum jest,jeszcze ewentualnie podetnę podkłady.

zawadziłoby o słup, albo budynek

Da radę,ledwo ledwo ale da.