Garek Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 poprosru brak mi słów na to co tu wyprawiasz, jakie wrażenie robi na mnie model na tym etapie- nie da się tego opisać, naprawdę, nie wiem co zrobie jak ujrzę go już skończonego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 To normalnie powala na glebę. Cały czas mam ochotę na podświetlany model ale jakoś nie mogę się za to zabrać, Gotowy zestaw nawet już jest ale ..... To będzie nowy champion na wystawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dziękuję serdecznie Wszystkim za tak pochlebne posty Jest mi bardzo miło Mam nadzieję, że jak będzie ktoś z Was miał możliwość zobaczenia mojej ślicznotki gdzieś w realu to nie zmieni zdania o niej Dla zainteresowanych wrzucam link z podłączonymi stroboskopami i światłami przednimi. Oczywiście filmik kręcony telefonem więc sorki za jakość. Jak Hvezda będzie skończona to nakręcę filmik normalną kamerą i wrzucę na neta, póki co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 I o to chodzi. Mi zawsze podświetlenie w modelu nadawało takiej zabawkowości. Tutaj wręcz przeciwnie. Jest super. A będą długie i krótkie światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Na szybko zrobione fotki telefonem więc sorki za tło ;) po przymiarce na sucho prezentuje się tak ... niestety nie będzie świateł drogowych, tylko mijania wraz z obrysami na blendzie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Na szybko zrobione fotki telefonem więc sorki za tło ;)/ A co ma wspólnego "tło" z telefonem, może jednak kupisz normalny aparat foto, to "tło" będzie lepsze ?? Pozdr p.s. jest dobrze, ale na pokazy modelu będziesz musiał jeździć jesienią i zimą aby pokazać efekty świetlne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Dobre dobre ... Miałem na myśli to, że na szybko pśtryknąłem fotki telefonem nie bawiąc się w rozkładanie statywu z aparatem i tworzenie jednolitego tła dla lepszej ekspozycji modelu ... A oświetlenie robię dla siebie ;) Jak wcześniej wspominałem, podpinam modele pod czujkę ruchu. Jak zauważyłeś, w DD oświetlenie zaprezentowałem tylko w Będzinie, a na reszcie nie, mimo iż dołożyłem teściową ... również w pełni podświetloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2011 Witam ponownie Dziś trochę podziałałem przy mojej gwiazdeczce. Oczywiście zostało trochę popierdółek do wykonania jak m.in. szersze opony, przednie fartuchy, wąsy na bok, lusterka, drzwi i ładne wykończenie wokół nich czy obrzydliwy panel świetlny na dach ... ale myślę, że ogólny zarys wyglądu modelu przedstawią poniższe fotki ... i coś dla zwolenników i przeciwników oświetlenia ... w opinii niektórych może to wyglądać zabawkowo, landrynkowo, cukierkowo, choinkowo, dziewczęco, wieśniacko czy discopolowo ... mnie i tak się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 cukierkowo, choinkowo, No i o to chodzi...... idą Świeta i mam swoją świecącą chonike na kołach.............. Wesołych Świąt. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Model wygląda zabawkowo, landrynkowo, cukierkowo, choinkowo, dziewczęco, wieśniacko i discopolowo ... , ale trzeba przyznać kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 jak na "Błyszczącą" Scanie, ta wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie Tylko szkoda że słupki gołe :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt dla WSZYSTKICH ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Wesolych Swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Dołączam się do życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Ta scania to chyba najfajniejsza jaka widziałem w skali ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki za życzenia i opinie ;) Cóż Święta, Święta i po Świętach ... trzęsawka ręki już minęła więc mogłem się zabrać za elementy wykończeniowe mojej "laluni" Pozostało już tylko założyć panel świetlny na dach (który się suszy po lakierowaniu) i takie tam małe popierdółki W drodze jest już szklany garaż więc pozostało stworzyć jakąś małą dioramkę Szklany garaż to konieczność po ostatniej sytuacji z DAFikiem Sandiego. Jestem przekonany, że moja gwiazdeczka nie wytrzymałaby testów NCAP z ręką trzyletniego KING KONGA moje serce również ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Rewelacja... pełny szacun ! Zdejmij przednie opony i pomaluj nadkola od środka na czarno pędzelkiem, bo wyglądają kiepsko takie zapylone na niebiesko, natomiast na niebiesko pomaluj kapsle od przednich piast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Szklany garaż to konieczność po ostatniej sytuacji z DAFikiem Sandiego.Jestem przekonany, że moja gwiazdeczka nie wytrzymałaby testów NCAP z ręką trzyletniego KING KONGA Oj tak, też się musze w coś zaopatrzyć, bo lusterko dalej urwane . Scania piękna. Do zobaczenia w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Piękna. Najlepszy model jaki chyba widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasqs Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Lol... wlasnie poczulem smak dywanu... po tym jak mi szczeka opadla - Brawo, Pogratulowac zaparcia i umiejetnosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi