templess Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Oj Korowiow,Korowiow... Masz talent i tyle. Jestem złośliwy i chciałbym się przyczepić ale nie mam do czego. Idę po browar Cytuj
Adams M1A1 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Chociaż II Wojna to nie moja działka , muszę powiedzieć że ta "suczka" wyszła Ci pięknie jedynie co jej brakuje to załogantów ;) Cytuj
kornik_69 Napisano 9 Grudnia 2011 Napisano 9 Grudnia 2011 Pięknie wykonany Su-76M ! Aż się prosi o dioramkę Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj
mae Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Kamuflaż zimowy, którego praktycznie nie ma niezbyt do mnie przemawia :P Mam wrażenie, że wszyscy z uporem maniaka chcą się jak najwięcej pozbyć białego koloru, żeby łatwiej było go poddać brudzeniu. Taki kamuflaż albo był potrzebny i wtedy czołg był biały, albo nie (wówczas kamo można było zmyć). Niemniej model mi się podoba, a powyższa dygresja była bardziej ogólna! Cytuj
Przemo1CK Napisano 15 Grudnia 2011 Napisano 15 Grudnia 2011 Witam! Świetna robota - pobrudzony jak trzeba, no i ten zmyty zimowy kamuflaż -REWELACJA ! Pozdrawiam Przemo Cytuj
Marcin1970 Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Bardzo ładny model . Tez mam taki w planach . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi