templess Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Oj Korowiow,Korowiow... Masz talent i tyle. Jestem złośliwy i chciałbym się przyczepić ale nie mam do czego. Idę po browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Chociaż II Wojna to nie moja działka , muszę powiedzieć że ta "suczka" wyszła Ci pięknie jedynie co jej brakuje to załogantów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Bardzo ładnie wymalowany. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Moje zdanie znasz . eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Gratuluję, bardzo udany model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Pięknie wykonany Su-76M ! Aż się prosi o dioramkę Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Bardzo fajny. Dawaj go na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Kamuflaż zimowy, którego praktycznie nie ma niezbyt do mnie przemawia :P Mam wrażenie, że wszyscy z uporem maniaka chcą się jak najwięcej pozbyć białego koloru, żeby łatwiej było go poddać brudzeniu. Taki kamuflaż albo był potrzebny i wtedy czołg był biały, albo nie (wówczas kamo można było zmyć). Niemniej model mi się podoba, a powyższa dygresja była bardziej ogólna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Witam! Świetna robota - pobrudzony jak trzeba, no i ten zmyty zimowy kamuflaż -REWELACJA ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Bardzo ładny model . Tez mam taki w planach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi