Skocz do zawartości

Merkava Mk.III Revell 1/72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od siebie dodałem;anteny,liny,brezent w koszach z tyłu i wrzuciłem trochę baboli na wieże.Malowany humbrolem 72 + oleje+ pigment.Zdjęcia trochę

p1060665o.jpg

p1060666l.jpg

p1060669i.jpg

p1060670i.jpg

p1060671b.jpg

p1060672j.jpg

p1060674j.jpg

p1060677j.jpg

p1060679b.jpg

p1060680r.jpg

p1060683.jpg

p1060685u.jpg

p1060688g.jpg

p1060694pe.jpg

p1060697t.jpg

p1060700vx.jpg

Uwagi mile widziane.

Napisano

Wspaniała. Najlepsza Merkava jaką moje oczy widziały w 1/72.

Napisano

Ogólnie nieźle, ale napis "Mahatz", jak i strzałka oznaczająca kompanię na jednym boku są przyklejone odwrotnie!

Godła na tylnym włazie też nie powinno być. A i łańcuch na przednich hakach przy jeździe zaraz by spadł.

Mahac.jpg

merkava-2.jpg

Napisano

Żeby nie było za słodko. Anteny za jasne i biją po oczach i ten łańcuch z przodu razi. Stanowczo nie ta skala. Poza tym zadnych uwag. Malowanie i brudzing super. Jeszcze 1 minus- gąski. Strasznie sie łamią przy kołach z przodu na dole.

Napisano
Ogólnie nieźle, ale napis "Mahatz", jak i strzałka oznaczająca kompanię na jednym boku są przyklejone odwrotnie!

Godła na tylnym włazie też nie powinno być. A i łańcuch na przednich hakach przy jeździe zaraz by spadł.

Konkretnie i ze zdjęciami
Napisano

Kalam się za ten napis.Przyznam że do dzisiaj nie widziałem tego BYKA. Najchętniej usunąłbym ten post.Cóż godło z tyłu jest zgodnie z instrukcją montażu.

Napisano

Bardzo fajny i właściwie w tej skali nie powinienem nic pisać bo sam w niej nic bym nie zrobił. Jedyne co mnie trochę zastanawia to kolor gąsienic. Ale może tak ma być.

Napisano

Super poskładany jak i pomalowany. Do zarzucenia nie mam nic, jak dla większość nie moja skala. Duże brawa.