yar75 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Od siebie dodałem;anteny,liny,brezent w koszach z tyłu i wrzuciłem trochę baboli na wieże.Malowany humbrolem 72 + oleje+ pigment.Zdjęcia trochę Uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 No cóż uwag nie mam żadnych. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Bardz efektowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Wspaniała. Najlepsza Merkava jaką moje oczy widziały w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Ogólnie nieźle, ale napis "Mahatz", jak i strzałka oznaczająca kompanię na jednym boku są przyklejone odwrotnie! Godła na tylnym włazie też nie powinno być. A i łańcuch na przednich hakach przy jeździe zaraz by spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Żeby nie było za słodko. Anteny za jasne i biją po oczach i ten łańcuch z przodu razi. Stanowczo nie ta skala. Poza tym zadnych uwag. Malowanie i brudzing super. Jeszcze 1 minus- gąski. Strasznie sie łamią przy kołach z przodu na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Ogólnie nieźle, ale napis "Mahatz", jak i strzałka oznaczająca kompanię na jednym boku są przyklejone odwrotnie!Godła na tylnym włazie też nie powinno być. A i łańcuch na przednich hakach przy jeździe zaraz by spadł. Konkretnie i ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Ta "pigmejska"skala mnie roz.... świetny model. Kiedyś spróbuje ulepić jakieś 72. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Kalam się za ten napis.Przyznam że do dzisiaj nie widziałem tego BYKA. Najchętniej usunąłbym ten post.Cóż godło z tyłu jest zgodnie z instrukcją montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Anteny nie są za jasne. W Izraelu z takimi sie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Bardzo fajny i właściwie w tej skali nie powinienem nic pisać bo sam w niej nic bym nie zrobił. Jedyne co mnie trochę zastanawia to kolor gąsienic. Ale może tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Super poskładany jak i pomalowany. Do zarzucenia nie mam nic, jak dla większość nie moja skala. Duże brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Bardzo miły dla oka. Z mojej strony brak uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi