scaniul35 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Witam. Chciałbym pokazać swoją kolekcję. Przepraszam za jakość ale mam nie najlepszy aparat Jak będę miał czas dodam pojedyńcze zdjęcia i nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ojjjj wyczuwam lekką kłótnie o fotki. Ale kolekcja pokaźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Nie wiem, dlaczego, ale jakość zdjęć przywodzi mi na myśl lata 80-te. Mimo tego, kolekcja przykuwa oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Dziękuję niebawem lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Dużo tych modeli, muszę zwiększyć wydajność. Jakość zdjęć przypomina mi lata obecne i złudzenie, że aparat telefoniczny może robić zdjęcia. Zadbaj o lepsze światło przednie, a najlepiej namiot bezcieniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Fajnie by bylo, gdybys zrobil jakies wieksze zdjecia, bo z tego co widze to jest co ogladac - niezla kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Kolekcja bardzo ładna ale fotki kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Postaraj się o lepsze fotki, bo zdecydowanie jest co pokazać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Witam. Kończę kolejny model A to czeka na sklejenie tylko brakuje czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Hoho;D Dużo jeszcze cię czeka. A ta kolekcja już sklejona całkiem pokaźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Koloekcja bardzo fajna ja bym poprosił o pojedyńcze fotki modeli Scań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Z powodu braku czasu nie mogę zamieścić pojedynczych fotek w tej chwili. Jak tylko będę miał czas postaram się coś wymodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Kilka aktualnych fotek A tu fotki nowości w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Udało mi się zrobić lepsze zdjęcia A tu nowy daf który właśnie skończyłem Kilka Scania 1/87 Herpa, Wiking, AWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Fajna kolekcja! :good: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Imponująca kolekcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre33 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Pokaźna kolekcja jest na czym oko zawiesić . Do fotografowania lepiej byłoby zdjąć tą folię , ponieważ zabiera cały pierwszy plan , światło i zapewne sprawia kłopoty z ustawieniem ostrości . Tak mocnych blasków nawet dobra polaryzacja nie wygasi . Szkoda , bo nie widać szczegółów , a z tego co widzę to jest wielu chętnych by je zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki Panowie za uznanie. Niestety ale folia chroni kolekcję przed kurzem a zawieszenie nowej jest bardzo pracochłonne . Niedługo i tak będę musiał zdjąć folię bo dojdzie mi nowy model więc na pewno coś porobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Nowa Scania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Bardzo fajna kolorystyka podoba mi się. Kalka czyżby z Mana TGA XXL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Tak to była kalka z mana ale nakleiłem inną. Nowość nowa kalka Poszukuję błotników do Scania 143 italeri 1/24 i spojlery dachowe i boczne do scania 142 italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 malowałeś żółtą skanie i naczepe pedzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 Tak. Wszystko było malowane pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unamed Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 bardzo pokaźna kolekcja gratuluje i czekam na zdjęcia następnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi