Mark666 Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Dzięki . Dziś pojadę z kastą która jest już przeszlifowana . Będzie żółta. no i teraz niech mi ktoś powie - gdzie tu są uszczelki ? Szyby idą od zewnątrz i taki mały dodatek do Bedforda wszystko jest jeszcze przed clearem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Nie szyby iść nie mogą od wewnątrz. Ich tutaj po prostu nie zaznaczonych. Musisz po wklejeniu szyby dać delikatną linie która będzie określać uszczelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Model wygląda coraz ciekawiej, połączenie zielonego z żółtym pasuje idealnie. Zestaw kluczy elegancki, może coś więcej o ich budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 Model wygląda coraz ciekawiej, połączenie zielonego z żółtym pasuje idealnie. Zestaw kluczy elegancki, może coś więcej o ich budowie? Cieszę się że się podoba. Dzięki. A ten zestaw to bardzo stara historia -- pochodzi z modelu Fujimi Enthusiast , dorobiony jest tylko pokrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Ale lecisz z tym modelem . Jak zawsze super wygląda to wszystko oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Hej. 2 godzinki w Sylwka i grill gotowy Jeszcze kalki no i oczy , może i na korbę znajdzie się miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Pięknie Ci to wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 No co tu sie bede powtarzal, patrze i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Trochę kalek na Bedfordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Cały czas sledze prace nad modelem i powiem tak pięknie Ci to wychodzi. Zapowiada sie świetnymodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Cały czas sledze prace nad modelem i powiem tak pięknie Ci to wychodzi. Zapowiada sie świetnymodel Dzięki , żeby jeszcze motor chciał odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Świetnie to wszystko wygląda Jednak jak na moje oko to te liny zamiast burt są chyba troszkę za długie, nie powinny aż tak mocno zwisać bo wtedy nie spełniają swojej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2012 Świetnie to wszystko wygląda Jednak jak na moje oko to te liny zamiast burt są chyba troszkę za długie, nie powinny aż tak mocno zwisać bo wtedy nie spełniają swojej roli Tak , myślę że trzeba to poprawić Dziękuję za miły komentarz Poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 No teraz to jest dopiero bajka Aż w zasadzie nie mam pomysłu na jakiś konstruktywny komentarz, robisz świetną robotę, jak pokażesz przymiarkę z kabiną na ramie to przypuszczam że padnę nieżywy na glebę... Super, super, super Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) No teraz to jest dopiero bajka Aż w zasadzie nie mam pomysłu na jakiś konstruktywny komentarz, robisz świetną robotę, jak pokażesz przymiarkę z kabiną na ramie to przypuszczam że padnę nieżywy na glebę... Super, super, super Pozdrawiam! Czy masz przy sobie pomoc medyczną ?? Bo nie chciałbym mieć Ciebie ma sumieniu . Jeśli tak --- to wedle życzeń wspomniana przymiarka, jeszcze bez szyb ale wszystko w swoim czasie Jest otyle fajnie że kabina tak ładnie " siada" na ramie że chyba nie będzie potrzeby jej do niej przyklejać Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Bardzo fajny ten Bedford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Kolejny piękny model w twojej kolekcji. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Przed obejrzeniem zdjęć położyłem się na łóżko więc nic mi się nie stało bo juz leżałem No co tu pisać, świetna cieżarówka, świetny model, świetne wykonanie Z Mini na pace wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Przed obejrzeniem zdjęć położyłem się na łóżko więc nic mi się nie stało bo juz leżałem No co tu pisać, świetna cieżarówka, świetny model, świetne wykonanie Z Mini na pace wygląda super Tak właśnie pomyślałem aby ich ze sobą połączyć . Dzięki , i podziwiam Twoją przezorność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Modelik prezentuję się na prawdę fajnie. Zdjęcie z mini określiłbym mianem słodkie:D Mam pytanko, na ostatnim zdjęciu bezb. wygląda b.dobrze a zdjęcie wcześniej, pod trochę innym kątem, widać delikatną "kaszkę." Będziesz z tym coś robił? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Auto nabrało juz wyglądu.Fajnie dobrane kolory ozywiły go.Czekam na finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 A więc finisz MartiniOCP--- zauważyłem po wklejeniu szyb no i tak zostanie. Dziękuję wszystkim za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 no powiem krutko i na temat KLASA jest i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 A ja mam takie pytanie. Oczywiście nie kwestionuję wysokiego poziomu wykonania, jestem także przeciwnikiem trendu błocenia pojazdów wojskowych po czubek anteny, ale jedyne modele ciężarówek jakie mi się spodobały, miały pięknie oddane ślady drogowego brudu. Zatem co powoduje, że Wy, Koledzy "ciężarówkowcy", robicie takie cukierkowe wyglancowane modele bez żadnych śladów eksploatacji? Tym bardziej modele takie jak ten - nie żaden salonowy wypieszczony eksponat, ale przecież koń roboczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Super wyszed,gratulować tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi