Boozy Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Koniec. Myśle, że wygląda ciut lepiej. Czas rozgrzebać kolejnego pz IV. Statysta wyszedł także chyba lepiej od poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Super. Brawo. Ładnie wymalowany i pięknie pobrudzony. Wojak - chciałbym takiego umieć zrobić. No i podstawka z wozem. W takim razie czekam na następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Model świetny. Piękna figurka, podstawka i czwórka . Jaką metodą robiłeś trawę na podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 W czwórkach nie jestem ekspertem, ale ta mi się podoba. Z czego są te różowe kwiatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dziękuje za komentarze. Trawe sadze łapiąc kępke w pencete i z jednej strony maczam w kleju (wikol). Później przyklejam na już gotową ziemie. Roślinność to: - trawa firmy Polak 6mm 2 rodzaje - trawa firmy Fredericus Rex 2 rodzaje - dłuższa trawa to z pędzla poucinane włosie i pomalowane rozcieńczoną olejną (sienna chyba) - troszke posypałem spód w niektórych miejsach taką posypką kolejkową (trawa 2mm) - składniki naturalne pozbierane na łące (korzenie, suche badyle itp.) - kwiaty są firmy Fredericus Rex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 lV bardzo przyzwoita. Figurka i podstawka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Podstawka zdecydowanie Ci się udała, wygląda bardzo realistycznie. Renowacja czwórki również wyszła pomyślnie, chociaż jak dla mnie mógłbyś jej zrobić nieco mocniejszego wash'a oraz mocniej wyślizgać gąsienice wraz z kołami napędowymi i napinającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Dziękuje. Gąsienice były przetarte metalizerem na powierzchni styku, ale zapomniałem to zrobić jeszcze raz po brudzeniu i troszke się zatarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Ładnie prezentuje się całość a ludek cacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 A podłoże - ziemię jak układałeś i z czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Ładnie prezentuje się całość a ludek cacy . Hej Mirku. Podpowiedzi, co do figurki, nie poszły chyba na marne skoro się podoba. Dzięki. A podłoże - ziemię jak układałeś i z czego ? Ziemia to zwykła ziemia kwiatowa. Malowana lekko odcieniami brudu Vallejo i pigmentowana Migiem Russian Earth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Dzięki, efekt uzyskałeś naprawdę piękny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Piękne. Rośliność, czołg figsy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seinnt47 Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Na mnie największe wrażenie robi ten niemiecki żołnierz z lornetką.Jest świetnie pomalowany,sam wiem jak trudno wstawić im lornetki do rąk bo miałemtakich kilka modeli.Niezły jest też ten połamany płot {jak żywy} . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Dziękuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi