guzik1202 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Albo to jakaś latająca wersja Shermana, o której nie słyszałem, albo to nie ten dział! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Oz w morde Prosze admina o wywalenie tematu z tego dzialu,cos mi sie smyklo Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Albo to jakaś latająca wersja Shermana, o której nie słyszałem,: Na Szermanach się nie znam ale pewnikiem miał gwiazdowy silnik lotniczy/nie wiem czy wszystkie wersje/ ,więc dział chyba dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dzięki tej pomyłce była to jedna z bardzo nielicznych 35-ek, które obejrzałem. Nie znam się, ale powiem że...fajny. Trochę monotonny kamuflaż, ale cóż..takie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Ale sa samoloty z tylu sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 No i Hurricane było nie było... Uzbrojony w armate 75mm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Przydałoby się kilka zdjęć ogólnych Ronsona, najlepiej na jednolitym tle, bo na razie jest mi dość ciężko napisać cokolwiek na temat malowania i brudzenia. Rzeczy, które rzuciły mi się w oczy: - nienawiercone lufy karabinów maszynowych - brak mocowań i uchwytów na plecaki - ślady po wypychaczach na gąskach dopancerzających Shermana - widać film na kalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Witam.Przydaloby sie troche washa na nim.Widac suchy pedzel,pigmenty ale washa nie.Bambetle dobrze byloby czyms przewiazac bo po paru dziurach nie mieliby chlopaki ani kanistrow ani skrzynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Oprócz tego, co koledzy powiedzieli, to lufa km-u nie jest oszlifowana. Na zdjęciach "całościowych" wygląda OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Witam , nawierć obydwie lufy km-uw będzie lepiej wyglądało . Ogólnie model jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Wątek przeniesiony w bardziej odpowiednie miejsce i połączony. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Malowanie i zużycie rewelacyjne. Ale mam dwa małe ale. Czy karabin ma jakąś osłonę na lubię czy jest nie przewiercona? Plecaki wyglądają trochę dziwnie tak przyklejone do pancerza bez jakiś haków czy czegoś w tym rodzaju. Jak malowałeś gąsienice - są super. Temat jest w dziale dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi