bazylms Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Ładniutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Bardzo ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Dzięki. Dawno nie wstawiałem zdjęć z postępów. Czas to zmienić. Koła zmieniłem na te z Dragona. Posklejam osłony boczne, a następnie biore się za malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Wszystko ładnie i pięknie. Ale czy te gąski powinny mieć takie zwisy? Fakt że na zdjęciach z epoki widać takie z i bez zwisów, ale te chyba są delikatnie za duże. Jednak o ile to są friule to wiem jak miałem przy KV. Zwisy dość duże, a jk wywaliłem jedno ogniwo to znowu były za bardzo napięte. Pytanie czysto teoretyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Hej. Moim zdaniem mogły być. Na dioramie ma być pokazane ruchome zawieszenie także napięcie na rolkach podtrzymowujących będzie większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Masz już upatrzone jakieś konkretne malowanko? Czy na twoich bandażach kół też było duże przesunięcie formy? U mnie w StuG to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 nooo zawieszenie wyszlo jak ta lala....robilbys ten czolg szybciej bo sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Malowanie: najpierw zielony, później plamy mini, na koniec odzielenie plam wężykiem piaskowym... coś koło tego. Bandaże były całkiem ok, lekko przesunięte. Szybciej - chciałbym ale nie mam tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Bandaże - to raczej nie przesunięcia form. ale szew powstający w prawdziwym bandażu w formie do wyciskania. W 1:1 te "przesunięcia" też są. W trakcie eksploatacji oczywiście się ścierału. To tak jak nadlewki przy produkcji opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 Heja. Ostatnio spadek formy i brak czasu. Taka wstępna przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Podoba mi się koncepcja scenki. Tylko te worki trochę jakby za wielkie. Ale może i takie się pojawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Wygląda nieźle ! Mam takie pytanko , z czego robiłeś glebę na podstawce ? z gipsu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 To klej do płytek. Po wyschnięciu przejechałem surfacerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Damian myślałem już żeś sobie odpuścił nie żartuję ładna koncepcja jak dla mnie to mogłeś jeszcze dodać z jedną siatkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi