stroju Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Tym razem było na zamówienie więc bez dodatkowych sprzętów, poza blachami edka to prosto z pudła, za to były ciekawe eksperymenty z błotkowaniem. Miłego oglądania! I na koniec z którąś z kolei lokomotywką którą postarzałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Mistrzostwo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 przecudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Fantastyczne wykonanie, kolorystyka detale. Robiłeś presheding? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Wspaniała robota Stroju Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Robiłeś presheding? Nie, na żywca leciał z cieniowaniem, czy kolor modulejszyn jak kto woli, od czarnozielonego na całość to najjaśniejszych zieleni na środkach paneli, mieszanki gunze H i tamek. Jeszcze fotka rodzinna: Choć nie zostaje u mnie ten to i tak pewnie za jakiś czas sie powiększy moja, na pewno o zwykłego z pełnym wnętrzem i inżynieryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Ale masz tych Strykerów. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Piękny .Bardzo się z nim śpieszyłeś? Pytam bo wiem niestety jak to jest z modelami na zamówienie. Widać to na oponach i ten kleks na nadkolu po strzelaniu błota z pędzla. Nie czepiam się bo model naprawdę śliczny ale to rzuciło mi się w oczy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Ano spieszyłem się trochę, dziś minął 7 dzień od sklejenia pierwszych części w nim. Ale to normalne dla mnie tempo, dla siebie czy kogoś, takie skoki, tym razem udało się za jednym. No ten kleks to fail był, ale strzelanie z pędzla było przy pomocy aero, tylko raz mi się pędzel nie strzepnął i za dużo walnęło na początek, na szczęście na żywo to tam cień jest i słabo to widać, no i metoda była dla mnie pionierska, więc od razu nie wszystko dobrze wychodzi, ale bardzo mi się spodobało, warta rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 tylko raz mi się pędzel nie strzepnął bardzo ładny ten Stryker .fajne cieniowanie i te strzepywanie muszę spróbować z tym pędzlem i aerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Faktycznie to zabrzmiało dwuznacznie . Ale co do błota, najpierw tradycyjnie nałożyłem pędzlem mieszaninę pigmentów, żywicy akrylowej miga i piasku, później to trochę rozcieńczyłem i zdmuchiwałem z pędzla aerografem na model, to było to najciemniejsze błoto, później popigmnetowałem to i zafixerowałem, na koniec zmieszałem pigment z fixerem i to zdmuchiwałem z pędzla, od ciemniejszych do jasnych, i tu trzeba wcześniej pędzel wytrzeć albo strzepnąć na stronie bo może ostro polecieć od razu ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Zachodzę w głowę jak to się stało że go nie zauważyłem. Jest boski. Stroju nie boję się tego powiedziec najlepszy model jaki widziałem. Jak by na zdjęciu piątym dorysować tło to bym pomyślał że jest prawdziwy. Pełny szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi