pankot13 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Zmagania z moim T-70 powoli zbliżają się do końca,więc pora zacząć nowy projekt. Na forum ostatnim czasem pojawiło się parę IV.Postanowiłem i ja dołączyć do tej grupy z pojazdem na podwoziu panzer IV. Będzie to tak jak w tytule StuG IV z nałożonym zimmeritem. Do modelu dołożę tylko metalową lufkę. A teraz mały in box; Tak więc biorę się za składanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 No zestaw wyjsciowy jest super.Mozna sie tylko spodziewac kolejnego wzorcowego warszatu.Mam tylko nadzieje ze uda sie wymalowac za pierwszym razem czego Ci bardzo zycze tym bardziej ze jest to jeden z moich ulubionych panzerow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Już wiem ,że będzie wyglądał super ;) Od razu sugeruję jakieś odbicia zimmeritu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 panzerow Jaki on tam "Panzer", skoro to artyleria? Ale właśnie dlatego tym bardziej czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) To nie wypada mi przejść obojętnie. Tak wiec melduję swoją obecność. Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 A jednak ruszasz z tym warsztatem. Fajnie, że nie mogłeś się powstrzymać Inbox prezentuje się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Piotrek te osłony to zestawowe? Fajnie ,że robisz kolejny warsztat tylko szkoda ,że nastepny szkop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 A jednak ruszasz z tym warsztatem. Fajnie, że nie mogłeś się powstrzymać Inbox prezentuje się super Tak Darek w prawdzie miałem się zabrać za T-34 w Polskich barwach tylko,że brakuje mi parę rzeczy do niego. Trzeba będzie dokupić. Piotrek te osłony to zestawowe? Robert wszystkie blaszki są zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Witam. Model zapowiada się bardzo ładnie. Dragon wydać, że się postarał i zrobił ładny zimmerit. Powodzenia w budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2011 Dragon wydać, że się postarał i zrobił ładny zimmerit. Wojtek rzeczywiście zimmerit wygląda bardzo atrakcyjnie i realistycznie. Powoli biorę się za składanie. Masa części ale połowa z nich to elementy różnych IV. W między czasie gdy zabawiałem gości udało mi się skleić troszkę wannę kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 To i ja zasiądę. Na pewno będzie na co popatrzeć ;) . Swoją drogą to bardzo ciekawą konstrukcję wziąłeś na warsztat... Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2011 To i ja zasiądę. Na pewno będzie na co popatrzeć ;) . Swoją drogą to bardzo ciekawą konstrukcję wziąłeś na warsztat... Nie rozsiadaj się tylko kończ swojego Bismarcka i Scout Cara bo widzę,że prace stanęły w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Przerwa świąteczna mnie rozleniwiła, ale obiecuję poprawę ...mam jeszcze tydzień wolnego, więc postaram się podgonić z robotą. Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Witam. Ciekawy temat, będę zaglądał Może się przyda, mały Walk Around do Stuga.IV. ( ten ze zdjęć to już późniejsza wersja ) http://bigmodel120.blogspot.com/2011/09/stugiv-walk-around.html Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2011 Dzięki Panie Jacku. W necie jest fotek jak na lekarstwo. Mam monografie ale też jest uboga w fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 No super, że zakładasz kolejny warsztat. Trzymam kciuki i kibicuję. Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na hobby ale coś tam pomału dłubię; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Ważne że coś dalej ruszyło bo już myślałem że zgubiłeś stuga gdzieś w ferworze świątecznego zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Co Piotr knujesz z tymi cegłówkami ? chcesz tę hitlermaszynę w cegielni postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Ważne że coś dalej ruszyło bo już myślałem że zgubiłeś stuga gdzieś w ferworze świątecznego zamieszania Nie zginął Co Piotr knujesz z tymi cegłówkami ? chcesz tę hitlermaszynę w cegielni postawić To nie do StuGa tylko do podstawki pod T-70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Co Piotr knujesz z tymi cegłówkami ? chcesz tę hitlermaszynę w cegielni postawić Tamtym pole orał a tym cegły będzie woził. Ta szpara z przodu będzie zasłonięta jakimś elementem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Ta szpara z przodu będzie zasłonięta jakimś elementem? Nadbudówka jest tylko przyłożona na sucho.Szpary takiej dużej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Tamtym pole orał a tym cegły będzie woził. Świętoszek co mi jajcarskie komentarze zarzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Powoli ale do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Witam. Może się przyda. Jeszcze gorący link http://www.wirtualne.muzeumbronipancernej.pl/ Klikamy w numerek 4 oraz 5 i wuala Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi