Markuz Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Witam. Dzięki za rady, jeszcze się zastanowię co począć z krzyżem. Też mam mieszane odczucia więc możliwe, że wyleci całkiem. Ps. Mógłbyś mi podesłać na maila materiał, na którym bazowałeś (literatra, zdjęcia itp.) podczas wykonywania tego modelu, gdyż też przymieżam się do "siódemki". Na PW się dogadamy w kwesti materiału Ok? Materiały jakimi się podpierałem przy budowie znajdziesz w pierwszym poście tego wątku (głównie dwie części monografii 7TP). Poza tym polecam warsztat kolegi Jasiek na forum kartonowym KONRADUS. Figurek S Model-u nie kupuj . M Model i Adalbertus są ok,szczególnie jak się główki wymieni. Jeśli chodzi o figurki to wybieram raczej między M Model i Adalbertus tak jak radzi dzidas71. Możecie bliżej coś napisać o co chodzi z wymianą głów? co jest nie tak z tymi z ww. zestawów i czy można gdzieś dostać prawidłowe główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Adalbertus mniej, ale M Model - są ludzi jak szkapy i maja ze 2 m wzrostu każdy Główki trzeba wymienić, bo (w MModel zwłaszcza) są upiorne (palacz/alkoholik/narkoman) - szczupłe i jakieś takie rozciągnięte w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2013 Koniec. Zaszły małe zmiany koncepcji jeśli chodzi o podstawkę. Zrezygnowałem z wojaków, myślę jednak, że z czasem pojawią się jacyś cywile. Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi