Gościu Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Cześć. Moje drugie podejście do większej skali, nie jest ono może najwyższych lotów, ale na czymś trzeba trenować. Wyrób firmy S&T, w którym nie zmieniłem nic, poza dodaniem paska peemki. W całości malowany akrylami Vallejo z lepszym bądź gorszym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Jak zawsze - PIĘKNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Trzymasz poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Piękny . Nie chcę się czepiać, bo nie jestem tego godzien, ale w niektórych miejscach na twarzy jest coś co wygląda jak grudki. Jeśli się mylę to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Akryle na twarzy to trudna sprawa. Chyba bym się nie podjął. Tym bardziej gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Co tu dużo mówić fryc jak malowany. Piękna figurka. Czy do malowania twarzy używałeś farb o numerach 70860, 70815 lub 70955? Jeśli się mylę to czy Mógłbyś podać o jakich numerów farb używałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Świetne wykonanie, a Zelta jest dla mnie najlepszym składnikiem całej pracy i jej głównym elementem, który chyba najbardziej rzuca się w oczy. Szkoda tylko, że nie pokusiłeś się o wykonanie obowiązkowych sznureczków, jakie ona posiadała. Taki mały szczegół, ale fajnie by się prezentował, zwłaszcza że znajdowałby się tutaj na "pierwszym planie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Rewelacyjne wykonanie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi