u4an Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 Mam o północy robić zdjęcia? Będzie tak jak z kolegi Tupolevem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 O północy zatem wyjdziesz i zdjęcia plastikowego modelu w sekrecie robić będziesz, w zakrwawionej krypcie na pobliskim cmentarzu dla zwierząt, co dwa pacierze instrukcję sklejania pocierając - tajemnicza tożsamość tegoż Blackbirda wymaga odpowiedniej scenerii i właściwego podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 To było tgw "Pytanie Retoryczne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Nareszcie coś zrobiłem Oto kabina pilotów: Mam nadzieję, że jutro nałożę podkład i pomaluję. Co do kalkomani nie mam jeszcze płynu więc z nimi zaczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Rób zdjęcia na jednolitym tle. Model jest ciemny, tło pstrokate, nijak nie złapiesz ostrości w ten sposób. I oświetl element do zdjęcia, najplepiej z dwóch lub więcej kierunków. Nic nie widać na tych zdjęciach, ciężko cokolwiek oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Rób zdjęcia na jednolitym tle. Model jest ciemny, tło pstrokate, nijak nie złapiesz ostrości w ten sposób. I oświetl element do zdjęcia, najplepiej z dwóch lub więcej kierunków. Nic nie widać na tych zdjęciach, ciężko cokolwiek oceniać. Sorry. Następnym razem wezmę to pod uwagę, ale teraz już za późno bo kadłub został zamknięty i zaszpachlowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Nie no ludzie dawno się tak nie ubawiłem Napisy rozmyte byś wysilił oczy czytając, tak jak mu to musimy robić ogladajac twoją relację Przy okazji ocierając łzy ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Się czepiacie... Wszak oryginalny Blackbird był "czarnym projektem", więc i relacja musi oddawać ducha czasów w których powstawał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Się czepiacie... Wszak oryginalny Blackbird był "czarnym projektem", więc i relacja musi oddawać ducha czasów w których powstawał! wiec mam nadzieje ze u4an po ujawnieniu na światło dzienne tego zacnego projektu sam popełni modelarskie samobójstwo!! Zanim znajdą go ludzie z FBI, USSS, NSA, DIA, CIA, AI, UAI, USMS, DEA, AFT, ACTA i inne organizacje, nie skarzą go na krzesło elektryczne za zdradę i sprzedawanie tajemnic !! Bo nie wypłacimy się jako biedni modelarze za medale przyznane tym organizacją, za uwolnienie nas od tego TROLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 BALROG - święte słowa, ale zapomniałeś jeszcze dodać NKWD, KGB i GRU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Zapomnieliście dodać MZA, ZKM, WC oraz SOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Nie no ludzie dawno się tak nie ubawiłem Napisy rozmyte byś wysilił oczy czytając, tak jak mu to musimy robić ogladajac twoją relację Przy okazji ocierając łzy ze śmiechu Ta plamka to rozlany klej ale tego nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ale my już to zobaczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ale my już to zobaczyliśmy Ciesz sie że cokolwiek zobaczyłeś Bo mogło być tak Obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ale my już to zobaczyliśmy Ciesz sie że cokolwiek zobaczyłeś Bo mogło być tak Obrazek Gdybyś kółka nie zrobił, stwierdził bym że fajny dywan tylko że poplamiopny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ale my już to zobaczyliśmy Ciesz sie że cokolwiek zobaczyłeś Bo mogło być tak Obrazek Gdybyś kółka nie zrobił, stwierdził bym że fajny dywan tylko że poplamiopny To nie dywan tylko nakładka na kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Nie będę wymieniał kogo mam na myśli. Panowie wyluzujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Nie będę wymieniał kogo mam na myśli. Panowie wyluzujcie popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 Jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi