jo Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam Zapowiedź modelu pojawiła się już w zeszłym roku: zdjęcia z netu Ktoś z Kolegów wie coś o terminie wypuszczenia na rynek tego modelu ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Podobno luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=14&t=18827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 To trzeba gromadzić walutę na Pezetelkę... ! Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 O cholercia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Heh.. nie moja skala... ale szacun za inicjatywę . Jak już będę niedowidzącym tetrykiem to na pewno zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Heh.. nie moja skala... ale szacun za inicjatywę . Jak już będę niedowidzącym tetrykiem to na pewno zakupię. Moja skala to też nie jest,ale model dość interesujący -chociaż by dla tego,że jest to pierwsza Polska seryjna konstrukcja z płozami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Super jest to cywilne malowanie. Kupie oba:) Teraz tylko czekać aż Part wyda blaszkę w cenie 3 modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 No to wygląda na to, że będę miał pierwszy śmigłowiec w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Ciekawe jaka będzie cena modelu. Mam nadzieję na coś w okolicach 70zł, nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Cena? Jakie to ma znaczenie. To jest metalowa forma a więc dostępność tego modelu jest na lata. Wszelkie prognozowania są tylko domniemaniem. Kiedy? Może po Norymberdze. Najlepiej Kontaktujcie się z firmą Aeroplast W PKT jest pełen kontakt. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 W Jadar 40 zł. BRAWO , ktoś poszedł po rozum i lepiej więcej za średnią cenę niż mało za wielką , wiecie o kim piszę a Allegro i tak potem zweryfikuje cenę. Dobra cena teraz tylko proszę o in box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 O kurczątko za taką cenę to zapewne wezmę ze dwa A zielonego to na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Mój Dębliniak już zamówiony. Cena fantastyczna, dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Szok z taką ceną! Biegnę do Jadaru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Koledzy spokojnie To chyba nie jest jakaś produkcja krótkoseryjna. Za taką cenę ja sam chętnie kupię dwa, ale jak pojawią się w moim zaprzyjaźnionym sklepie. Co nie zmienia faktu, że chętnie zobaczyłbym porządnego in-boxa Jak tak dalej pójdzie to następny projekt grupowy albo konkurs na naszym forum będzie dotyczył SW-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Jak tak dalej pójdzie to następny projekt grupowy albo konkurs na naszym forum będzie dotyczył SW-4 Nie wydaje mi się ,poruszenie mniejsze jak w przypadku Mi 2 z HB a ile masz warsztatów z plemnikiem ? jeden i to mój ,zero galerii,podobnie będzie z Puszczykiem kupa krzyku kilku kupi wrzuci do szafy i tyle tego. Ja chyba tez kupię jako pierwszy w 48ce ale najpierw inboxa i recenzję muszę zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Dokładnie tak jak piszesz Robert. Z resztą scenariusz zawsze jest podobny gdy wychodzi nowy model z poloników, najpierw dużo pisania i deklaracji, a potem... Zwiększają się jedynie stany magazynowe w naszych szafach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Co nie znaczy, że kiedyś go nie skleję ;) Fajnie jest mieć dużo rozpoczętych modeli, bo wtedy praca przy nich się nie nudzi. Jak nie masz ochoty szpachlować, to możesz się zabrać za wycinanie części. I malować można hurtowo. Wtedy modele pojawiają się wolniej, ale praca jest przyjemna. I pewnie tak samo będzie z moim Puszczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 OJ tam oj tam Przecież modele które są prezentowane na forach to tylko jakiś ułamek ze wszystkich złożonych. Trzymam kciuki za ten projekt mam nadzieje ze firma zarobi i to ją natchnie do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ciekaw jestem jak numer boczny 0201 na artboxie ma się do rzeczywistości znalazłem taki spis ,chyba że już nieaktualny http://gdziewojsko.wordpress.com/listy/sw-4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Jak najbardziej prawdziwy. To za starej numeracji tego egzemplarza, który został "oficjalnie" ochrzczony Puszczykiem. Obecnie ten śmigłowiec nosi numer 6601. Edit: Zresztą w tabeli, którą zalinkowałeś jest ta informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Edit: Zresztą w tabeli, którą zalinkowałeś jest ta informacja. Tak to jest jak sie tylko obrazki ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ciekaw jestem jak numer boczny 0201 ... Pamietam go jeszcze z praktyk studenckich w Swidniku, wraz z 0202 i 0203 pierwsza z trzech maszyn przekazana do WSOSP. Akurat wtery 6 czy 7 lat temu, były na próbach zdawczo-odbiorczych, więc się na lot nie załapałem, ale miło było zobaczyć, co tak małym, jednosilnikowym smigłowcem mozna zrobić w powietrzu. Swoją drogą - jaka cena? W tym tygodniu definitywnie podjąłem decyzję o przesiadkę na skalę 1:48, więc SW-4 bardzo mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi