adam juszczak Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Dodałem podkład, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Coraz łądniej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 A kiedy będziesz sklejał kadłub z górą? Pytam bo chyba przód trzeba będzie zaszpachlować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 bo chyba przód trzeba będzie zaszpachlować? Prawie idealnie dopasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Gwoli ścisłości, co to za podkład i jak nakładany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Vallejo Primer.Nakładany aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Super. To jeszcze jedno pytanie: co to za aerograf, z jaką dyszą Naprawdę, pięknie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Hardeer & Steenbeck wersja Evolution Silverline z dyszą 0,2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Zmieniłem trochę malowanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 I dobrze że zmieniłeś. Od razu wygląda lepiej, jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 to malowaniwe o wiele lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Cokolwiek zrobisz i tak będzie ładnie - w końcu to Adam Juszczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Trochę popracowałem nad podstawką. I nieco poprawiłem pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Super to wygląda. Dawałem mu jakieś filtry? Jakie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Na razie tylko 4 warstwy filtra.Czeka mnie jeszcze wash,oleje,chipping i pigmenty ,dodam 2 lub 3 szurzeny.Tak więc trochę roboty jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 A jak malowałeś detale i, przede wszystkim, gąsienice Najcieńszym pędzlem, z ręki, czy tak Model wygląda wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 A kolory filtrów? Tylko brąz czy jakieś inne? Jeszcze się próbuję cały czas z nimi czegoś nauczyć a widząc efekt i wiedząc co było użyte można się dowiedzieć czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Filtr MIG'a dla kamuflaży z przewagą ciemnych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 podaj numerek katalogowy proszę bo efekt jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 P242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Początek "ozdabiania" ' Nowe "schurzeny" z płytki polistyrenowej,revellowskie niestety strasznie grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Nie będę się rozpisywał jest...piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi