plastikk Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 O kurcze - podoba mi się ten Niemiaszek.Jest taki w 1/72?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 jest poprawnie W takim razie przepraszam.Tylko pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 O kurcze - podoba mi się ten Niemiaszek.Jest taki w 1/72?? Pz.Kpfw.IV Ausf D w skali 1:72 robi Mirage nr katalogowy 72856 do dostania np. TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Włazy mogą być białe. Nie było żadnej 100% zasady. To mit modelarski. Można zobaczyć na fotkach pomalowane na obydwa sposoby. Sprawdziłem. Przeważnie były szare ale mam 1 fotę gdzie na 100% jest biały lub prawie biały. Co do liny to winmien jestem sprostowanie. Na fotkach pz. IV z 1939 r. wyraźnie odcina się od pancerza. Jest znacznie jaśniejsza. Była więc prwdopodobnie w kolorze stalowym. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że prawie alu :-) Nie rozumiem dlaczego masz takie opory żeby przemalować klocek i szczypce... err.. szczypce już poprawiłeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2012 Autor Share Napisano 17 Listopada 2012 A klocek? Dobra, dziś go przemaluję jak wrócę z roboty. Byłoby świetnie gdyby można wrzucić fotę w kierunku czego mam iść. A linę to jak mam w końcu zrobić - zostawić czy przemalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Klocek prawie czarny. Lina najlepiej nowa-ładna w kolorze jasny metalic. Jak nie zmienisz na ładną to lepiej zostaw jak jest... Podaj pls swój e-mail to podeślę jakieś foty bo nie lubię wrzucać na serwer. uechtie@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Podaj pls swój e-mail to podeślę jakieś foty bo nie lubię wrzucać na serwer. l Mariusz ale inni by skorzystali w tym i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Coraz lepiej, będzie twój najlepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Ja bym jeszcze lekko poprawił obicia na wieży Krzysiek. Nie wiem czy to wina zdjęć ale prawie ich nie widać?(chyba,że taki był twój zamysł). Poza tym jest naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Listopada 2012 Autor Share Napisano 22 Listopada 2012 Piotrek nie chciałem go za bardzo tyrać. Na zdjęciach niestety za wiele nie widać. Temat zakończony a galeria tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=35583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi