kornik_69 Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Tak, jest mocny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majutek Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 ouuu... świetnie. A tą "biżuterię" robiłeś sam czy kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 27 Lipca 2012 Autor Share Napisano 27 Lipca 2012 Od podstaw sam robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Mav - ale nadal nie napisałeś jak. Jakbym mógł poprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 27 Lipca 2012 Autor Share Napisano 27 Lipca 2012 Sorki ... myślałem, że chodzi Ci o chrom (o czym już napisałem). Natomiast w kwestii konstrukcji to wykonane wszystko jest z polistyrenu 1 mm, natomiast spojler na dachu z 0,5 wyginany opalarką na ołówku ;) Boki spojlera 1 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 A światła pozycyjne też się będą świecić? Bajer, jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 bez pozycyjnych ... ;) No i czas zakończyć relację, Wszystkim zainteresowanym dziękuję za śledzenie jej oraz za wszystkie komentarze. Za jakiś czas wstawię fotki na galerię ... Zostało jeszcze petka zabrać na myjnię, usunąć resztki pasty no i jakaś polerka się zda. Następnym projektem, równolegle, będzie Audi R8 (jako odpoczynkowa) no i z powrotem SCANDICAR - Legenda lub Nostalgia. Tymczasem miłego oglądania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Miodzio Folia sprawia wrażenie baranka, ale w realu mam nadzieję, że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Chyba troszkę krzywo przedni zderzak - lewa strona niżej (na zdjeciu po prawej strojnie) może mi sie wydaje.. A model niesamowity, kurde świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Pieknie Ci wyszedl ten model, widac ze wlozyles duzo pracy w jego wykonanie. Co mi jednak psuje efekt caloksztaltu to ten zderzak, a konkretnie tak pomarszczona folia. O wiele lepszy efekt bys uzyskal dajac tam plytke ze stali nierdzewnej (K & S Metals), sa takie dostepne w sklepach modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidP Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 że się wyrażę po amerykańsku : It's f....amazing ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 Folia nie jest pomarszczona ino tak aparat zniekształcił przy słonecznej aurze, dla porównania można sobie zobaczyć wcześniejsze fotki. Natomiast co do krzywizny to: model był długi i nie mieścił mi się na podstawce (tymczasowej - do foto) i jedno koło było praktycznie w powietrzu ;) a że zderzak przyklejony do ramy to stąd mały feler ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Jakby powiedziała Pani Basia " q....... git majonez---czujesz toooo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi