tornado Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Na temat modelu nie będę sie rozpisywał, wszystkie informacje są w temacie z jego budowy: viewtopic.php?t=2907 Zapraszam do krytyki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Klawiature mi odjelo... Jezeli chodzi o krytyke to datownik trza wylaczyc nastepnym razem... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Aż opadła mi szczęka, a mama myślała że zawału dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Tornado, może pora już zrobić sobie od podstaw model samochodu w skali 1:1 ?? Przyjmując powiększenie w trzech wymiarach to tylko 8*8*8=512 razy więcej roboty. A jeżeli jakość będzie taka sama, to wygrasz targi motoryzacyjne. Model cud:) Szkoda tylko z tym datownikiem, bo byłyby fajne tapetki, a tak to trzeba jeszcze obrabiać. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Jak Tornado zrobi ulepe to niema h.. we wsi Nic dodac nic ujać cudeniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Zastanawiam się tylko po co Tornado wrzucałeś fotki prawdziwego auta (pierwsze 8) Model cudeńko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Zaraz zaraz zaraz bo sam się pogubiłem te pierwsze 8 zdjęć to jest oryginał czy model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2007 Zaraz zaraz zaraz bo sam się pogubiłem te pierwsze 8 zdjęć to jest oryginał czy model ? model Ps. Dzięki za opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Zaraz zaraz zaraz bo sam się pogubiłem te pierwsze 8 zdjęć to jest oryginał czy model ?No wlasnie o to samo chcalem spytac... Bo czegos tu nie rozumiem... O sso chodzi z ta kamienica w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2007 O sso chodzi z ta kamienica w tle? Kamienica to Szkoła Podstawowa, na jej placu stoi wielki stół z lastryko, który posłóżył mi za podstawkę do modelu w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 O ja pierdziu te fotki wyglądają jak w skali 1:1 Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Jak to zobaczyłem to nie chciało mi sie wierzyć, że to jest model Wygląda jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 O jasna cholera.... Tornado nie mam pytań ... idę się schować... papa Postanowiłem ostatnio kupić coś takiego : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2016220 ale teraz to już sam nie wiem czy czasem nie lepiej będzie się zgłosić do Ciebie .... Piter padł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Ja nie moge! eXtra maszyna. Słow brakuje. Genialne auto. Szczena opada. (Sorry za taki dziwny post ale z wrażenia nie idzie napisac coś z sensem ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 No tak, cóż mogę napisać kiedy wszyscy już wszystko napisali Super model!!! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Jedrus brawo za fotki ( za model juz byly ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 To nie model to dzieło sztuki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Prawdziwa zabawa i zabawka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Jednym słowem to określe : ZAJEBIOZA !!!!!!! PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 Zgadzam się z Pszczółką Zaj..... i Gejoza pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Andrzeju kupiłeś sobie nowy samochód żeby szybciej być na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi