r0bson Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 I znowu popadam w kompleksy Cześć kolega znów popada w kompleksy ?? ja już popadłem, dopiero teraz dołączyłem do wątku a po zobaczeniu połowy wątku dostałem mega kompleksów, marzyłem o tym Spicie, no a teraz wiem że nie dam rady zrobić go w takim stylu gratulacje z udanego Spita pozdrawiam r0bson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Wojtku, kiedy znów poprowadzisz jakiś warsztat? Z przyjemnością się je ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Panowie! Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie Spita. Na połyskujące kokardy nie mam żadnego argumentu/uzasadnienia Miało jakiś czas nie być już modeli plastikowych, ale los spowodował, że pojawiła się "konieczność" zbudowania jeszcze jednego. Jest trochę niezwykły w porównaniu z modelami, które zbudowałem dotychczas. Już czeka w "pudełeczku" http://aeroscale.kitmaker.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11779 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Dobrze ze lato sie skonczylo, skonczysz latanie na jakis czas i zaczniesz cos sklejac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 http://aeroscale.kitmaker.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11779 Wojtku, czyżbyś miał zamiar skleić Uchatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Wojtku Nie musisz kończyć tych modeli, po prostu prowadź warsztaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Ależ mi sie ta praca podoba!!!!! Azazello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Dwa zdjęcia gotowego modelu "i już" ?!?! O nie!!! prosimy o więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi