bazylms Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 No to jesteś jeden szczebel dalej ode mnie. Jak by co to mam odlewnika części, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Dzięki za pozytywny odzew.Chociaż w tej dziedzinie modelarstwa (nawet w figurkach mnie przegoniłeś). Jak by co to wal śmiało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 Porót do tematu po kontuzjii. Dorobiłem uchwyt (zestawowy zgubiłem). Na makro wygląda okropnie. Wózki jezdne założone i pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Uchwyt jak najbardziej jest OK. Pisałem Ci żebyś kupił sobie te szufladki to nic więcej nie zgubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Dobrze Piotrek pisze a efekt prac pozytywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Czego Ty Grzesiek chcesz od tego uchwytu ? Wygląda ok. Działaj dalej. Dobrze Ci idzie. Widać, że masz serce do tego modelu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Świetnie Ci idzie! Aż mnie zabrało na jakiegoś czołga, chyba kupię sobie edseka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Wózków od spodu nie zaszpachlowałeś, od góry nie widać. Dla pocieszenia powiem, że układ jezdny w tym modelu wymagał (jak na razie) najwięcej pracy, a po założeniu osłon bocznych praktycznie go nie widać. Reszta kadłuba składa się ogólnie jak klocki duńskiej firmy - praktycznie bez szpachli. Jak z wieżą nie wiem, gdyż czekam na pociski z RB i mam zamiar dorobić kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Dziękuję za komentarze. Troche przesadzone ale co tam . Najgorsze jest to,że już na tym etapie wiem,że mogłem lepiej poskładać ten model (niestety strasznie mnie to zniechęca).Chyba nie będę dawał osłon i zostanę przy jednobarwnym kamo. Pomalowałem bandaże kół z jednej strony.Wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Grzesiek, malowanie idzie ci świetnie - więc nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Dokładnie, bardzo mi się podoba. Bandaże zmalowałeś bardzo czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 W takim razie bardzo się cieszę - malowane od ręki pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Ty chyba lubisz sobie pomarudzić co Grzegorzu? Co post to mruki Naprawdę idzie (odpukać) nieźle i nie ma co bulgotać. Pracuj, pracuj! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 No skoro tak twierdzicie to mnie przekonaliście. Skońćzyłem malowanie bandaży i chyba się zabiorę za rozpoczęte wcześniej gąski.Miałem nadzieję skończyć wannę w tym tygodniu ale czytanie ,,Potopu"(jeszcze tylko 1300str ) i 4 sprawdziany w przyszłym tygodniu chyba uniemożliwią mi to wykonać w ciągu wolnego (matury do końca tygodnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Szkoła najpierw - potem hobby. Walenty nie zająć, nie ucieknie a my poczekamy. Powodzenia (i nie dziękuj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Miałem nadzieję skończyć wannę w tym tygodniu ale czytanie ,,Potopu"(jeszcze tylko 1300str ) i 4 sprawdziany w przyszłym tygodniu chyba uniemożliwią mi to wykonać w ciągu wolnego (matury do końca tygodnia). "Potop" ważna rzecz! Jedna z moich ulubionych powieści (choć Pan Wołodyjowski jeszcze fajniejszy ) i jedna z tych lektur szkolnych, które czytało się bez przymusu. Powodzenia na sprawdzianach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 No to współczuję, ale zawsze tak jest na koniec roku, każdy nauczyciel niemiłosiernie ciśnie i wszystko na raz upycha :/ Chciaż ja w przyszłym tygodniu mam luzik, wycieczka tygodniowa do Paryża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi