SAGITARIUS Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Witam. Zgodnie z zapowiedziami przedstawiam kolejny model. LAV-25 "Piranha", model firmy Italeri nr kat.: 259 z blachami Edka nr kat.: 35485. Skala to oczywiście 1/35. Pozdrawiam S. - Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Nice work- nic dodać, nic ująć -prezentuje się świetnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Model pierwsza klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Witam. Dzięki Panowie, wieczorkiem dorzucę jeszcze trochę materiału do oglądania. Pozdrawiam S. - Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Witam. No to siup ... Pozdrawiam S. - Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Panie Kolego, prosze zabrac te zdjecia. Jeszcze nie ma wieczoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 No i co tu mam więcej pisać co Normalnie extra job Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Co tu dopisać skoro wszystko już zostało napisane o tym cacku. Mogę dodać jedynie jeszcze punkty za WSPÓŁCZESNY . Brawo !! I obyś nie przeszedł na ciemną stronę Mocy i nie zaczął dłubać poniemieckich klamotów z 2 wojny i szermanów brrrrrrrrrr Ale ruskie jak najbardziej poproszę !!!! Nawet te z "wtorowoj mirowoj barby " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio934 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Cacuszko nic dodać nic ująć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 (edited) Witam. Cieszę się, że model zyskał uznanie, chociaż im dłużej stoi na półce, tym więcej zmieniłbym w nim. Co tu dopisać skoro wszystko już zostało napisane o tym cacku. Mogę dodać jedynie jeszcze punkty za WSPÓŁCZESNY . Brawo !! I obyś nie przeszedł na ciemną stronę Mocy i nie zaczął dłubać poniemieckich klamotów z 2 wojny i szermanów brrrrrrrrrr Ale ruskie jak najbardziej poproszę !!!! Nawet te z "wtorowoj mirowoj barby " No cóż, jeżeli chodzi o Shermany to bez obaw, zwalczam takie zapędy w zarodku ! Co do germańskich sprzętów to raczej mi nie grozi chociaż nie ukrywam, że podoba mi się pomysł wykonania PANZERHAUBITZE 2000, MArdera 1A czy Geparda. Ostatnio jednak, ku Twojej uciesze Pawle, rozmyślam nad T-55 , T-72, BRDM, BWP lub BTR i jestem coraz bliższy realizacji planów. Brakuje mi tylko solidnego rozeznania w runku współczesnej techniki bojowej. Mam również nadzieję na realizację mojego marzenia - MERKAWy Wszystko przede mną ;) Pozdrawiam Krystian. Edited July 4, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Cóż mogę rzec.... Pozdrawiam, Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Zajefany hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Bardzo fajny model Ci wyszedł, tylko tak sobie pomarudzę, że przydałoby się na niego więcej tobołków nawrzucać. Aha, no i z tego, co wiem, to amerykańskie anteny nie są czarne tylko zielone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts