SAGITARIUS Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Witam. Zgodnie z zapowiedziami przedstawiam kolejny model. LAV-25 "Piranha", model firmy Italeri nr kat.: 259 z blachami Edka nr kat.: 35485. Skala to oczywiście 1/35. Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Nice work- nic dodać, nic ująć -prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 2 Lipca 2007 Autor Share Napisano 2 Lipca 2007 Witam. Dzięki Panowie, wieczorkiem dorzucę jeszcze trochę materiału do oglądania. Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 2 Lipca 2007 Autor Share Napisano 2 Lipca 2007 Witam. No to siup ... Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Panie Kolego, prosze zabrac te zdjecia. Jeszcze nie ma wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 No i co tu mam więcej pisać co Normalnie extra job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Co tu dopisać skoro wszystko już zostało napisane o tym cacku. Mogę dodać jedynie jeszcze punkty za WSPÓŁCZESNY . Brawo !! I obyś nie przeszedł na ciemną stronę Mocy i nie zaczął dłubać poniemieckich klamotów z 2 wojny i szermanów brrrrrrrrrr Ale ruskie jak najbardziej poproszę !!!! Nawet te z "wtorowoj mirowoj barby " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Cacuszko nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Cieszę się, że model zyskał uznanie, chociaż im dłużej stoi na półce, tym więcej zmieniłbym w nim. Co tu dopisać skoro wszystko już zostało napisane o tym cacku. Mogę dodać jedynie jeszcze punkty za WSPÓŁCZESNY . Brawo !! I obyś nie przeszedł na ciemną stronę Mocy i nie zaczął dłubać poniemieckich klamotów z 2 wojny i szermanów brrrrrrrrrr Ale ruskie jak najbardziej poproszę !!!! Nawet te z "wtorowoj mirowoj barby " No cóż, jeżeli chodzi o Shermany to bez obaw, zwalczam takie zapędy w zarodku ! Co do germańskich sprzętów to raczej mi nie grozi chociaż nie ukrywam, że podoba mi się pomysł wykonania PANZERHAUBITZE 2000, MArdera 1A czy Geparda. Ostatnio jednak, ku Twojej uciesze Pawle, rozmyślam nad T-55 , T-72, BRDM, BWP lub BTR i jestem coraz bliższy realizacji planów. Brakuje mi tylko solidnego rozeznania w runku współczesnej techniki bojowej. Mam również nadzieję na realizację mojego marzenia - MERKAWy Wszystko przede mną ;) Pozdrawiam Krystian. Edytowane 4 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Cóż mogę rzec.... Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 Zajefany hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo fajny model Ci wyszedł, tylko tak sobie pomarudzę, że przydałoby się na niego więcej tobołków nawrzucać. Aha, no i z tego, co wiem, to amerykańskie anteny nie są czarne tylko zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi