jpl Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Gratuluję zwycięzcom A osobiście sam cieszę się, że mogłem wziąć udział w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Poza oczywistym przyłączeniu się do gratulacji, mam pytanie - w konkursie była bardzo duża grupa interesujących warsztatów, co się z nimi dzieje? Niektóre przeszły do strefy warsztatowej, ale pozostałe? Na kilka z nich naprawdę bardzo mocno czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Jak znajdę czas, to zrobię z tego działu projekt grupowy o tej tematyce. Nic nie będzie kasowane. Jak ktoś zechce kontynuować swój warsztat, to nic nie stoi na przeszkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Nie lepiej po prostu przenieść wszystkie warsztaty i galerie do odpowiednich podforów działu "Samoloty, śmigłowce"? A w tym dziale zrobić podforum archiwum konkursu "Plastyk/MasterCraft/AJ Model 14.XI.2011 - 29.II.2012" i wrzucić tam pozostałe tematy by były dostępne dla potomnych ;) Do modeli konkursowych będzie można i tak dotrzeć przez linki w tematach z głosowaniami, a dział "Konkursy" będzie czysty i gotowy na następne zawody ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam Oto moja nagroda w konkursie .Chciałbym podziekować dla właściciela sklepu Crusader za przekazanie n/w modeli oraz dla wszystkich uczestników Konkursu oraz dla użytkowników którzy oddali głos na mój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Jeszcze raz gratuluje Robert - dzięki za posta z nagrodą-mam nadzieję że upublicznisz warsztat tego Spita IX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Tomek nie wiem w co mam ręce włożyć ,Spitek kusi i to bardzo ale Foczka na warsztacie ,Pantera lada dzień po niedzieli musi trafić na stół operacyjny jak widzisz zaopatrzyłem się w dwa piękne śmiglaki i MiGi 21 spogladają na mnie smetnie z pudełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Tomek nie wiem w co mam ręce włożyć .... a ja tam w żadnym wypadku nie poganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Pozostałych laureatów zachęcam również do zdrobienia podobnych fotek z nagrodami - czekamy:) Witam Właśnie złożyłem zamówienie w Martoli i jak paczuszka dojdzie to na pewno się pochwalę. I paczuszka dotarła, a na zdjęciu poniżej to co z niej wyleciało: Wielkie dzięki dla sponsora mojej nagrody: Sklepu MARTOLA, za sprawne załatwienie zamówienia. Zresztą tak samo jak przy każdym poprzednim moim zamówieniu w Martoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Oj - to potrenujesz trochę chłopie do następnego konkursu - bardzo się cieszę że odebrałeś nagrodę - również dziękuję wszystkim sponsorom PS. przypominam się pozostałym laureatom o fotki z nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam! Lepiej późno niż wcale! Pochwalę się i ja co sobie sprawiłem w ramach nagrody Wielkie dzięki dla sponsorów! Ostatnio mam bardzo mało czasu ale zbieram się powoli do kolejnego polskiego projektu Trzeba w końcu wybróbować to cacko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 No no. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Mata też wygląda na nową - to część nagrody czy specjalne sprawione tło dla tego szlachetnego narzędzia? - jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Mata też była częścią prezentu "nagrodowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Piękne zakupy Panowie, jeszcze raz gratuluję. Ipkniss, aerek piękny, fajny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Śliczna psikawka ,jeszcze raz gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi