Twitch Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Witam wszystkich A o to mój następny warsztat... relaksacyjny przed moim następnym sdekiem który czeka sobie grzecznie na półeczce. Zakupiłem do niego lufę z RB Models ponieważ zestawowa nie jest rewelacyjna. A o to in-box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Uuuuu... jednak warsztat Chętnie popatrzę Baze wyjściową masz świetną i jeszcze blachy, lufa, będzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Zasiadam. Tym razem najpierw pytaj - potem rób. Wtedy wszyscy będą happy. Wierzę w ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 A jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 28 Marca 2012 Autor Share Napisano 28 Marca 2012 Jeden kolor jak w instrukcji... nie będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Bardzo efektowne działko. Na tyle że popełnilem takie dwa. Z tym że z Italerii a właściwie Abera bo plastiku zostało mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Marca 2012 Autor Share Napisano 29 Marca 2012 Mam pytanie Czy sugerować się instrukcją i wymalować samo działko w kolorze gunmetal Czy tak jak jest na tym zdjęciu... tylko pytanie czy to nie jest efekt renowacji ?? No i jeszcze jedno pytanie w jakim kolorze malować amunicję do tego działka ?? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Raczej gun metalem przejedź. Większość źródeł na to wskazuje, choć wiadomo, że na wojnie malowali czym i jak popadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Amunicja najprościej można by rzec malowana była:łuska-mosiądz naboj na czarno ale to też w sumie zależy czy amunicja bojowa czy amunicja smugowa,tu masz bardziej szczegolowe malowanie: http://www.scale-world.nl/e-store/products/196/5803/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Czy sugerować się instrukcją i wymalować samo działko w kolorze gunmetal Samą lufę gunmetalem. Zamek można, ale niekoniecznie - na zdjęciach widać, że bywał też w kolorze bazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 A może byś tak Janusz zamontował tego Flaka na swojej panterze? Ciekawy by pojazd wyszedł. A panterka by dostała nowe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Marca 2012 Autor Share Napisano 31 Marca 2012 No nie wiem Piotrek... ale jak byś coś przewidział bo pantera poleciała do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Zapraszam do galerii Flak 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Twitch...a tak wogole to po co zakladales ten watek w dziale 'warsztat' skoro warsztatu nie pokazales ??? hmmm ??? A tak pozatym dzialo wyszlo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Twitch...a tak wogole to po co zakladales ten watek w dziale 'warsztat' skoro warsztatu nie pokazales ??? hmmm ??? A tak pozatym dzialo wyszlo fajnie Kurde sam nie wiem przez to wolne od pracy jakoś nawet nie łapałem się za aparat i dzisiaj wyszło na to że nie ma co pokazywać bo już jest wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi