marioba Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam! Kolejny gniot mojego autorstwa. Schwerer Panzerspähwagen Sd Kfz 232(8 Rad), Tamiya 1:35. Stary model, polepiony kilka lat temu, prosto z pudła i pomalowany z lekką modulacją przy okazji malowania innych pojazdów. Zmalowany wszystkim, tzn Pactra, Lifecolor, Model Master, Agama itp... Zapraszam do oglądania i oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Bardzo fajna maszynka z ramą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam! Pozwolę sobie zacytować pewnego modelarza z tego forum: "Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić!" Bardzo mi się podoba. Co u ciebie najbardziej lubię to to, że nawet stare czy słabe jakościowo modele w twoim wykonaniu wyglądają fantastycznie. Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Jest bajer. Cyknij jeszcze fotki na białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Model rewelacyjny! , tylko moim skromnym (nie doświadczonym) zdaniem... za bardzo świecą się te przymocowane hełmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Świetny jest, podoba mi się delikatny brudzing, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Świetny. Piękny model - bardzo mi się podoba.Tradycyjnie super malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Jestem na tak! małe "ale"-czy blaszane nakrycia głowy nie świecą się?może to tylko wina foto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie wykonany model , choć mi najbardziej podobają się lufy i superanckie bidony. Z hełmami to troszkę dałeś do pieca , bo świecą się jak psu jaja i przynajmniej u mnie na monitorze mają tą samą barwę co pojazd. Nie zmienia to faktu , że z wielka chęcią postawiłbym sobie taką maszynkę na pułeczce, bo na wysokim poziomie złożona, pomalowana i umorusana.. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo ładny model. Dalej już nie muszę pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam Szanownych Forumowiczów! Po tygodniu w galerii, wypada coś napisać. Z hełmami to troszkę dałeś do pieca , bo świecą się jak psu jaja Prawda! Hełmy błyszczą się okrutnie, bo zapomniały się pomalować matem. Chyba właściciel tych hełmów początki sklerozy już ma, bo coraz wiecej rzeczy mu umyka.... Bardzo mi się podoba. Co u ciebie najbardziej lubię to to, że nawet stare czy słabe jakościowo modele w twoim wykonaniu wyglądają fantastycznie. Z każdego pasztetu można zrobić coś fajnego, pod warunkiem że nie szaleje się z suwmiarką i olewa się tzw. "błędy merytoryczne" (strasznie lubię słowo "merytoryka" ) Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem. Nieee, nie pisz tak o mnie, bo czuję się niezręcznie! Jestem sobotnio-niedzielnym sklejaczem, który to zrobił ponad setkę modeli z okładem i wypsiukał kilka litrów farby. Po prostu " trening czyni mistrza" Do mistrza mi jeszcze daleko, wiec trenuję ile mogę, na tyle na ile mi praca i rodzina pozwala.. Poza tym bardzo dziękuje za pozytywny odbiór mojej pracy. Nie powiem, jest mi miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Mi najbardziej podoba się efekt zakurzonych błotników. Super wykonanie, co tu gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Model świetny. Szkopskich baniaków (hełmów) nie maluj mattem!! One się mają delikatnie błyszczeć - pomaluj miesznaką: 75%matt + 25%gloss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi